Pantene conditioner voor normaal tot dik haar

Hoi Hoi,

Vandaag bespreek ik verder de vier producten in het vierstappenprogramma van Pantene. Daarbij vervolgen we met de tweede stap in het vierstappenprogramma: conditioner. Telkens ik mijn haar was, maak ik gebruik van een conditioner. Dit is voor iedereen aangeraden, want terwijl de shampoo de haarschubben open zet, zal de conditioner ze opnieuw sluiten. Hierdoor is het haar terug sterker en meer beschermd.

De conditioner heeft een zeer gelijkaardige verpakking als de shampoo. Ook hier is het makkelijk te doseren. Deze conditioner heeft enkel een andere dop, namelijk een witte in plaats van een zwarte dop. Ook bevat deze fles iets minder conditioner als de shampoo bevat. In de fles shampoo zit 250 ml, terwijl de fles conditioner slechts 200 ml inhoud heeft.

De textuur van de conditioner is creamy en stevig. Normaal is een conditioner altijd stevig dan een shampoo, maar deze textuur vind ik echt goed aanvoelen. Als je je haar ermee inwrijft, lijkt het onmiddelijk in werking te treden. Dat is altijd leuk bij gebruik van een nieuw product, nl dat je voelt dat het werkt!

Dit zijn de ingrediënten van de conditioner. Op het eerste gezicht zie ik hier geen schadelijke middelen tussen staan. Wel zit in deze conditioner ook siliconen.

De conditioner gebruik ik telkens ik de shampoo gebruik. Ik gebruik graag conditioner van dezelfde lijn als de shampoo die ik gebruik. Daarom gebruik ik deze momenteel drie keer per week. Na gebruik voelt mijn haar nat onmiddellijk veel gladder aan. Als mijn haar opgedroogt is, voelt ze zacht aan! Deze conditioner heeft net zoals de hele lijn dezelfde geur. Ik vind deze geur heerlijk! De adviesprijs voor deze conditioner is 3.89 euro.

Ik raad deze conditioner aan, tenzij je geen siliconen gebruikt!

Hebben jullie deze conditioner al uitgeprobeerd? Gaan jullie ze uitproberen? Wat vinden jullie ervan?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s