Pantene 2 minuten intensief verzorgend masker voor normaal tot dik haar

Hoi hoi,

Vandaag bespreek ik het laatste en misschien wel het meest interessante product in het vierstappenprogramma van Pantene. Het intensieve masker die slechts 2 minuten moet inwerken op het haar.

Het masker zit verpakt in grote groene pot met een gouden deksel. De verpakking vind ik niet ideaal, want je moet telkens met natte handen het masker uit de pot halen. Zoals ik in een eerder filmpje reeds zei, moest ik eerst even uitzoeken hoe ik de pot open moest doen. Nochtans staat dit zeer duidelijk beschreven op het deksel. Je moet de zijkant van de pot samendrukken totdat het deksel openspringt. Ik vind de pot mooi vormgegeven.

De tekst op de pot is duidelijk. Jammer genoeg is de pot ‘zo rond’ dat het zeer moeilijk was om de ingrediëntenlijst te fotograferen. Als ik deze echter bestudeer, zie ik niet onmiddelijk schadelijk elementen.

Omdat ik wekelijk een paar keer probeer te zwemmen, moet ik mijn haar tegenwoordig goed verzorgen. Daarbij bied dit vierstappenprogramma de ideale haarverzorgingsroutine. Ik probeer dit masker wekelijks te gebruiken. Het masker heeft een crème-achtige structuur en breng je aan op nat haar. Daarna laat je het minstens twee minuten intrekken, meestal laat ik het toch iets langer inwerken. Dit masker heeft dezelfde geur als de andere producten in het programma. Na gebruik voelt mijn haar ongelooflijk zacht en glad aan. Verder intensifieert het ook glans van mijn haar. Heel mooi in dit zonnige weer. De adviesprijs van dit masker is 6.99 euro en is nagenoeg overal te koop

Dit masker vind ik DE aanrader van de lijn. Ze heeft een zalige uitwerking op je haar en de prijs is ook redelijk budget! Ik zal deze zeker opnieuw kopen, net zoals de hydraterende soufflé.

Hebben jullie dit masker al uitgeprobeerd? Gaan jullie ze uitproberen? Wat vinden jullie ervan?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s