China glaze With love – kerst collectie 2012

Hoi hoi,
Als jullie mijn blog al even volgen, weten jullie dat ik het kerstpakket je met de zes lakjes van China glazen heb gekocht. Dit setje bevat vier roodachtige lakjes, één glitterlak en een combi base- en topcoat. Ik heb reeds één lakje gereviewed, namelijk de glitterlak. Nu staan natuurlijk nog de vijf andere lakjes. Vandaag is het de beurt aan het eerste rode lakje: with love.

image

Dit is een mooie rode lak. Eigenlijk is dit een classic rode kleur, die altijd goed zit. Ook op het werk 🙂 . Ik draag deze lak zeer graag hierdoor. Met topcoat bleef deze lak ongeveer drie dagen goed zitten, zonder tipwear. Ik had hier wel een basecoat onder aan, want dit is zo’n typische kleur die in de nagels trekt.

image

Ik vind het flesje van deze lak wel mooi, maar het is vooral heel handelbaar. Het kwastje is lang en fijn, zodat je elke nagel vlot kunt lakken met een of twee vegen.

Ik kocht dit plakje via de boozyshop. Wel weet ik niet of je daar dit lakje nog kunt vinden. Online kun je hem zeker nog bemachtigen en de lak kost normaal 5.95 euro.

Wat vinden jullie van deze lak? Hebben jullie deze ook?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s