O.P.I. bond girls Jinx – liquid sand

Hoi hoi,

Vandaag wil ik jullie vertellen over één van de o.p.i. lakjes uit de bond girls collection, namelijk Jinx. Ik kocht de miniset van deze collectie waar dit lakje in zat.

image

Dit is een collectie die volledig uit liquid sand lakjes bestaat. Heel leuk. Ik had eerder nog nooit een liquid sand of een texture lakje gebruikt. Dit was een eerste kennismaking en ik kan nu al verklappen dat het mij bevalt.
Dit is een mooie oranje lak – met een rode ondertoon – en gouden glitters. Dit geeft een prachtig effect. Nadat het lakje is opgedroogd, voelt het inderdaad net alsof je zand op je nagels geplakt hebt. Een vreemd gevoel, maar ik vind het wel leuk!

image

De lak droogt zeer snel en heeft eigenlijk genoeg aan één laagje, maar omdat ik het mooier vind, gebruik ik twee laagjes. Deze lak blijft goed zitten en hield het drie dagen vol en dat zonder topcoat! Ik gebruik geen topcoat omdat dit afgeraden word bij liquid sands.

Deze lakken zijn te koop bij planet parfum. Voor de miniset (4*3,75 ml) zul je ongeveer 20 euro betalen, terwijl een enkel 15 ml lakje 14,85 euro kost.

Wat vinden jullie van de liquid stand nagellakken?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s