Inglot breathable enamel 638

Hoi hoi,

In het filmpje van 27 juni vertelde ik reeds dat naar mijn eerste PR event mocht gaan. Hiervoor heel erg bedankt maisonPR. Zij verklapt en mij dat inglot graag naar België zou komen. Momenteel zijn zij op zoek naar winkelpand. Fingers crossed dat er snel een pand gevonden wordt 🙂 . Ook zal binnenkort hun ‘nieuwe’ webshop online komen. Ter ere van deze heugelijke gebeurtenissen mocht ik enkele inglot producten testen. Het eerste product die ik wil tonen is één van hun nail enamels.

image

image

Dit is O2M nagellak. Deze nagellak komt uit de lijn met breathable nagellakken. Deze lakken laten zuurstof en vocht door, waardoor deze nagellakken beter zijn voor de gezondheid van je nagels, dan andere, ‘normale’ lakken.
Normaal moet je deze nagellak aanbrengen met een basecoat en een topcoat van dezelfde lijn, wat logisch is natuurlijk. Nu had ik noch de basecoat, noch de basecoat in bezit, dus ik bracht de lak op zichzelf aan. De verkleuring van mijn nagels achteraf was miniem!

image

image

image

De lak zelf is een prachtige bordeauxrode kleur. Het nagellak je kreeg de naam … Nummer 638. Dat vind ik nu jammer. Je hebt nu zo’n prachtig, speciaal lakje en het heeft geen naam. Als iemand nu vraagt welke nagellak je op hebt, moet je zeggen nummer 638. Het is toch veel leuker om te zeggen – ik draag Ruby red bijvoorbeeld.

Deze lak bleef bij mij twee dagen perfect zitten en overleefde een lang warm bad. En dit zonder topcoat! Indrukwekkend!

Deze lak is te koop bij Inglot – voorlopig enkel nog in Nederland – en zal ongeveer 14 euro kosten. Het flesje zelf bevat 11 ml.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar andere breathable nagellakken?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s