Mijn nieuwe zonnebril van Michael Kors

Hoi hoi,

Het is zomer, dat weten we allemaal. De laatste dagen ben ik veel aan het zwemmen en ben ik veel buiten, dus we moeten onze oogjes goed beschermen!

DSCF1997

 

Jullie weten dat ik een bril draag, en ik kan jullie verklappen dat mijn ogen zonder bril en lenzen ongelooflijk slecht zijn. Daarom heb ik beslist om een zonnebril op sterkte te kopen. Mijn oog viel op een zonnebril van Michael Kors en ik ben er dol op.

DSCF1998

 

Langs voor is het geen speciaal model. Het is een vrij brede bril met grote glazen. Hier lijkt hij zwart, maar het is een donkerbruin model met lichtbruine vlekken erin.

DSCF2001

 

Aan de vleugels is het logo van Michael Kors in een goudkleurig embleem aangebracht. Heel mooi. Deze bril staat mij echt goed. Nu kan ik een zonnebril dragen, zonder dat ik mijn lenzen moet indoen. Heel gemakkelijk.  Ik had al een zonnebril op sterkte, maar het was niet meer de juiste sterkte. Bijgevolg moest ik aan een nieuwe zonnenbril :). En ik ben er superblij mee. De zonnebril was jammergenoeg wel een rib uit mijn lijf.

Ik kocht de zonnebril bij de Pearle in Brussel. De montuur zelf kostte 129 euro en het is het volgende model: http://www.pearle.be/nl_BE/product/michael-kors-2860srx-206?SearchParameter=%26%40QueryTerm%3D*%26brand-M%3DMichael%2BKors%26CategoryUUIDLevelX%3DKw0KAzALbXQAAAE7yLs7Konz%26%40Page%3D2&PageSize=12 Ze hadden bij de Pearle echter een actie waarbij je je glazen betaalde (ontspiegeld, verdund,…) en dan kreeg je de montuur voor 30 euro. Uiteindelijk betaalde ik 242 euro voor mijn zonnebril, omdat mijn ogen zo slecht zijn. Toch ben ik dol op deze aankoop en ik zou hem niet meer missen.

Investeren jullie graag iets meer in goed materiaal?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s