Sur Plus Lip Grow Serum

Jullie konden reeds zien in mijn unboxing video van de Waatbox van mei dat hierin een lip gros serum van Sur Plus zat. Dit was zogezegd het ster product van deze box en ik was van plan deze voor jullie te onderzoeken. Zoals jullie waarschijnlijk al weet is er wat ophef ontstaan rond de juni box en dat deed mij vragen stellen bij de box van mei. De vraag ging uit naar Sur Plus en het blijkt dat deze producten niet meer geproduceerd worden.

image

image

Dit product komt in mooie, eerder speciale verpakking. Het is een rechthoekig doosje waarin vier verschillende spuitjes zijn opgenomen. Ik was eerst bang dat dit injectienaalden waren en zoiets wilde ik niet testen. Het waren echter een soort spuitjes met een soort van lippenbalsem in. Hierdoor kun je mooi doseren wat je nodig hebt.

image

Dit serum belooft een gemiddelde vergroting van de lippen van 40%. Dit wil dus zeggen dat niet iedereen die 40% krijgt:-) . Bij de ingrediëntenlijst ging ik op zoek naar de werkzame stoffen die dit effect veroorzaken. Waarschijnlijk is sodium hyaluronate het werkzame stofje in dit product, maar zeker ben ik niet…

image

Ik vind dat ik zelf gezegend ben met vrij volle lippen, dus dit product had ik natuurlijk niet echt nodig. Toch wilde ik dit product voor jullie uittesten. Zelf gebruikte ik dit product een week. Na die week kwam uit dat dit product niet meer werd geproduceerd. Daarom stopte ik sta te pede met het gebruik van dit product tot ik meer weet in verband met de houdbaarheid. Tot op vandaag ben ik niets extra te weten gekomen, dus ik wil het nog steeds niet verder testen. Hopelijk hebben jullie daar geen probleem mee?
Ik kan wel een oordeel vellen over de week dat ik het wel gebruikte. Telkens ik het opbracht kreeg ik een licht tintelend/brandend gevoel in mijn lippen. Niet pijnlijk, maar wel eerder onaangenaam. Ook zag ik na die week weinig verschil. Op het product zelf had ik dus geen slechte of allergische reactie, maar ik vind dat veiligheid voor gaat.

Dit product had een advies prijs van 89,99 euro. Toch wil ik iedereen ‘aanraden/afraden’ om het product te gebruiken op eigen risico. Ik gebruik het niet meer uit veiligheidsoverwegingen. Het staat jullie natuurlijk vrij het wel te gebruiken…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s