5 jaar boozyshop cadeautje – een knalroze lakje

Hoi hoi,
In één van mijn laatste unboxing video’s konden jullie zien dat boozyshop.nl 5 jaar bestond. Ter ere hiervan deden ze enkele leuke actie, zoals een verrassingspakket van dertig euro. Als je voor 25 euro bestelde, kreeg je ook nog een klein cadeautje. Dat was dit mooie, zomerse en knalroze lakje.

image

De lak zelf is iets meer fluo roze dan op de foto. Het lakje is licht glanzend, maar de meeste glans wordt hier gecreëerd door mijn topcoat. Sorry voor de lichte vertekening van de swatch!  Hier draag ik twee laagjes en je ziet dat de lak goed dekt. Op mijn ringvinger wou ik een accent nagel maken en ik bracht een topcoat van Miss Sporty aan. Dit is gewoon een blauwe glitterlak. Het verroeste mij, maar de nagellak droogt vrij goed, zeker als je in dunne lagen kunt lakken. Wel vind ik het lakje ietsje dikker dan sommige andere lakjes.

Al bij al ben ik er zeer blij mee. Het is zo’n zomerse kleur en bij afwezigheid van de zon, wat vaak is in België, is het de manier om zomer op je nagels te creëren.

Deze lak is jammer genoeg niet te koop,maar komt van de boozyshop. Het is een lakje van hun eigen merk: boozy nails. Misschien kun je een andere kleur op de kop tikken.

Vonden jullie dit een leuke actie van de boozyshop?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s