Misa nagellak Romantic Peach

Hoi hoi,

Toen de Boozyshop vijf jaar was, kon je een goodiebag bestellen. Zoals je toen reeds in mijn shoplog kon zien, heb ik dit gedaan. In deze goodiebag zat een Misa lakje in de kleur ‘Romantic Peach’.

image

Toen ik dit zag, was ik zeer blij. Een nieuw merk om te testen en een eerder nude lakje. Ik heb reeds zoveel flashy kleurtjes, dat een rustig lakje ook altijd leuk was. In het flesje ziet deze lak er uit als een mooie peachy, creamy lak. Bijgevolg was mijn eerste indruk heel goed.

image

Het flesje bevat 15 ml, wat vrij veel is. Dit merk is niet zo bekend in België, daarom zijn we blij dat we dit merk bij de boozyshop konden verkrijgen of niet?
Daarom gooien we dit lakje nu in de test:

image

Jullie zien onmiddellijk dat dit een mooi kleurtje is, maar misschien iets te geel voor mijn huidskleur. Het was echter niet zo simpel deze swatch voor jullie te creëren. Het lakje is niet zo dekkend, misschien omdat deze lak eerder voor een gelly finish gaat. Nu zijn mijn nagels ietsje verkleurd, dus zo wil ik het natuurlijk niet tonen. Daarom gebruikte ik van deze lak drie laagjes, wat op zich niet zo veel is. Deze lak droogt echt niet goed. Heel vervelend! Ik heb drie keer opnieuw moeten swatchen om een deftige foto te kunnen maken, omdat er deukjes en dergelijke in kwamen. Uiteindelijk heb ik er gelnagels van gemaakt met de sensationail base- en topcoat. Dan werkte het gelukkig wel. Ik weet niet of het deze specifieke lak is die zo moeilijk droogt of iets typisch aan Misa lakje, maar dit irriteerde me mateloos. Ik weet niet of ik deze lak nog vaak ga dragen.

De Misa lak zit nu in de uitverkoop van de boozyshop en kost nu 3,18 euro. Oorspronkelijk kostte ze 7,95 euro, maar dat zou ik jammer genoeg niet voor deze lak over gehad hebben. Ik zou het lakje waarschijnlijk niet opnieuw kopen, hoewel gelnagels een oplossing bieden voor deze lak! Misschien zouden express dry drops ook helpen, maar dat heb ik niet geprobeerd….

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s