Montagne Jeunesse Chocolademasker

Hoi hoi,

Een tijdje terug probeerde ik een maskertje uit die ik nog nooit gebruikt had.

image

Het is het chocolademasker van Montagne Jeunesse. Ooh, ik vind de verpakkingen van dit merk er altijd zo vrolijk uitzien. Deze is wat minder kleurrijk door het chocoladebruin, maar nog steeds heel vrolijk.
Dit masker is eigenlijk een klei masker. Dus zo’n masker die opdroogt en barst wanneer je deze op doet.
Wanneer je het pakje open maakt, stijgt de chocoladegeur je tegemoet. Heerlijk! Dit masker is heerlijk dik. Niet te dik, niet te dun. Wel zit er in dit zakje veel meer dan ik in een keer gebruik. De rest deed ik een leeg crème oogschaduwpotje. Uiteindelijk kon ik met dat zakje drie maskers opbrengen. Wanneer ik dit masker op doe, smeert het makkelijk uit en de geur lat mij hiervan al genieten. Normaal drogen klei maskers op en gaan barsten. Bij deze is dit ook zo, maar helemaal niet zo fel. Het droogt wel wat op, maar barstten doet het niet. Dit masker voelt aan als de mix tussen een klei masker en een hydraterende crème. Bij het verwijderen van dit masker moet je wat moeite doen. Gebruik zeker een washandje en wat warm water. Nadien voelt mijn huid proper, maar niet droog aan. Je hoort het, ik ben zeer tevreden over dit masker.

Dit masker is te koop bij het Kruidvat. Daar kost ze 1,78 euro. Als je het masker net zoals ik over drie keer spreid is dit echt niet duur, slechts 59 cent per keer! Deze zal ik nog gebruiken. 🙂

Gebruiken jullie de maskers van Montagne Jeunesse?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s