Essence color & go in 156 Me and my lover

Hoi hoi,

Bij de assortimentswissel bracht Essence een aantal nieuwe lakjes uit. Vanaf dit seizoen wagen ze zich ook aan de texture/liquid sand trend. Dit lakje is een van die liquid sand achtige lakjes. Hoe leuk zou dit zijn: liquid sand lakjes aan een budgetprijsje! (De andere liquide sand lakjes van Essence heb ik ook en zal ik binnenkort ook reviewen:-) .

image

In het flesje ziet de lak er uit als eentje met een rode basis en zilveren glitters. Het ziet er zo echt prachtig uit!

image

Een aantal seizoenen terug zijn de flesjes van de Essence lakken veranderd, maar volgens mij ook groter geworden. Elk flesje bevat 8 ml, waar dit vroeger 5 was. Dit is goed voor lakjes die favoriet worden. Hopelijk wordt dit er eentje!

image

image

Beide foto’s zijn getrokken bij kunstlicht, maar de onderste in ‘witter’ licht. De kleur wordt hier ook waarheidsgetrouwer weergegeven. Wel zie je hier dat de glitters jammer genoeg wat wegvallen. Deze lak doet mij denken aan Jinx van O.P.I. Nochtans is deze lak veel roder en koeler. Ik vind deze lak qua uiterlijk echt geslaagd.

Bij deze soort lakken kun je jammer genoeg geen topcoat aanbrengen omdat je anders je textuur effect kwijt speelt. Gelukkig hebben deze lakken het ook niet nodig. Deze soort lakken blijven nog het best van al op mijn nagels zitten. Zonder topcoat blijft deze lak vier dagen perfect zitten.

Deze lak is te koop in de Essenceschappen bij Kruidvat en kost 1,69 euro. Moest ik er ooit in slagen dit flesje te ledigen koop ik zeker een nieuwe.

Wat vinden jullie van het feit dat budget merken nu ook liquide sand  lakjes produceren?

Have a Nice day!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s