Bourjois dissolvant miraculeux nagellakremoverpotje

Hoi hoi,

image

Een tijdje terug kocht ik een nagellak remover potje van Bourjois in de Di. Dit is mijn eerste aangekochte removerpotje. Voorheen probeerde ik hier echter reeds een DIY van te maken, maar dit was geen groot succes. Daarom verstond ik het nut van zo’n potje ook niet.
Bourjois belooft dat als je je nagellak probeert te verwijderen met dit potje, dat het er binnen de seconde van af is. Ook zou de remover de geur van rode vruchten met vanille moeten hebben. Ik snap wel wat ze hier bedoelen. Ik zou niet boven het potje gaan hangen en ruiken, want dan ruik je nog steeds de typische remover geur, maar als je nadien aan je nagels ruikt, of de kamer binnenkomt waar ik dit gebruikte, ruik je de rode vruchten en vanille. Binnenin het potje zit een vochtig sponsje die de dissolvant heeft opgezogen.

image

De gebruiksaanwijzing staat op het potje, maar ik draai het potje extra ook nog eens rond mijn nagel. Hierdoor lijkt het verwijderen rapper te gaan. Maar hoe dan ook het gaat zeer snel. Hoe donkerder de lak, hoe vaker je even moet ronddraaien. Ik hoorde dat bij rode lak het pigment in het sponsje bleef zitten en dat je hierdoor nadien rode vingers had. Ik probeerde dit echter ook uit, en daar had ik helemaal geen last van. Wel moet er opgelet worden met een glitterlak. Ook hiervoor werkt dit product als een tierelier, maar om slijtege van de spons te vermijden, mag je hier niet te ruw te werk geen. Draai het potje zachtjes rond je vinger of haal je vinger er zachtjes in en uit. Als je dit niet doet, zal de spons lichtjes scheuren door de vastheid van de glitters.

image

In de ingrediëntenlijst vinden we geen aceton terug. Daar ben ik blij om, want dit ingrediënt werkt nogal uitdrogend. Jammer genoeg staat het parfum ingrediënt vrij hoog in de lijst. Dat had ik liever wat lager gezien.

image

Dit potje bevat 75 ml en kost €7,99. Deze potjes zijn te koop waar ze Bourjois verkopen, dus Kruidvat, Di, Inno,…. Ik ben verkocht. Dit is zo gemakkelijk en zo snel. Ook heb je geen gehannes met wattenschijfjes die scheuren of te vuil zijn.

Probeerden jullie reeds zo’n nagellakremoverpotje?

Have a Nice day!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s