L’Oreal Paris Sublimist Magische Touch Instant vervagend

Hoi hoi,

Naast de hydraterende verzorging van de Sublimistlijn van L’Oreal Paris kreeg ik van trnd.be ook het magisch touch product. Dit product is een kleurloosproduct die je onder je make-up aank kunt brengen, om de huid egaal te maken. Als ik dit goed begrijp kun je deze creme dus als een sort van primer aanbrengen.

Afbeelding

Opnieuw ziet het doosje er heel leuk uit en staat er duidelijk op waar het product voor dient. Het is geen bbcreme, nog is het een hydraterende verzorging. Het is dat ene extra product die je nodig hebt om je huid glad te maken voor je dagelijkse make up. Ik gebruik deze niet iedere dag, maar enkel op werkdagen. Vooral omdat ik dan een egale huid wil.

AfbeeldingOok dit product is speciaal ontwikkeld voor jonge vrouwen tussen 25 en 35 jaar. Dit product is verrijkt met bestanddelen die de huid optisch vervagen. Zij maken de vervagen de poriën en oneffenheden in 1 stap. Ze beweren dat deze formule licht getint is, zodat de huid ge-egaliseerd kan worden. In de ingrediëntenlijst zie ik veel siliconen staan. Deze ingredienten zorgen natuurlijk voor het gladmakende effect op de huid, maar siliconen veroorzaken soms ook puistjes. Ik zie er af en toe enkele verschijnen op mijn kin, maar ik weet niet of het door dit product, of door stress is.

Afbeelding

Afbeelding

De verpakking van het product is prachtig. Een tubetje die een zeer simplistisch lettertype draagt en met een roze-wit ombre effect. Prachtig. Ik hou van deze manier van verpakken. Een iets had ik echter nog beter gevonden aan de verpakking. Ik had liever een tuutje gezien in plaats van een ronde kop.

AfbeeldingHmmm, deze crème zou licht getint moeten zien. Waar is die tint? Dat zie ik zo niet meteen. De creme zelf voelt eerder aan als een balsem. Een zeer dikke, witte creme.

AfbeeldingAfbeeldingHIer zie je het effect op mijn gezicht. Ik weet niet of het ik is, maar ik zie het effect niet zo meteen terug. Wel voel ik onmiddelijk dat oneffenheden glad gemaakt worden en op mijn neus is de roodheid licht verdwenen.

Waar ik ten zeerste te spreken was over de hydraterende creme van de sublimist lijn, ben ik toch iets minder te spreken over de magische touch. Ik zie te weinig terug van het vervagende effect op mijn gezicht. Verder doet dit product wat het beloofd! Deze magische touch koop je bij de drogist, het warenhuis,… en kost 12,99 euro.

Zien jullie het beloofde effect terug op mijn gezicht?

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s