HEMA long lasting nailpolish nummer 833

Hoi hoi,
Toen een collega laatst van dienst veranderde, besloten we elkaar afscheidscadeautjes te geven. Omdat ze weet dat ik nogal van nagellak hou, gaf ze mij ook twee HEMA pakjes cadeau. Daarvan wil ik jullie nu het eerste tonen.

image

Het eerste lakje is een licht pastelblauwkleurig lakje met nummer 833.

image

In de long lasting nagellakflesjes van de HEMA zit 11 ml, wat ongeveer de helft meer is dan hun quick en go lakjes. Voor een nagellak is dit een zeer mooi resultaat. Hier zie je het nummer van de lak, maar jammer genoeg kregen deze lakjes geen naam mee. Tip voor de HEMA 🙂 .

image

In vergelijking met de vorige HEMA lak ben ik niet zo happy. De lak was zeer stroperig en dik, waardoor het lakken van mijn nagels een uitdaging was. De lak is door zijn lichte kleur niet al te dekkend en heeft hierdoor nood aan drie laagjes. Verder droogde deze lak vrij moeilijk. Hierdoor moet je er even goed bij gaan zitten om mooi secuur te werken met deze lak. Je zult een kleine tijd mee bezig zijn.

image

Je hoort het. Dit lakje heeft mijn hart niet gestolen, mede door het moeilijk aanbrengen van de manicure. Anderzijds lijkt deze lak ook wat te licht voor mijn huidtint, waardoor het geheel er al wat flets uitziet. Waarschijnlijk is deze lak tijdens de zomer geschikter voor mijn nagels. De lak zelf houdt het vier dagen zonder chippen uit op de nagels.
Moest je deze lak echter toch willen kopen, dan kun je bij je plaatselijke HEMA filiaal terecht. Deze hema lak kost daar 2,50 euro.

Zouden jullie deze nagellak kleur dragen?

Have a Nice day!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s