Banggood haarbijknipset

Hoi hoi,
In mijn banggood haarshoplog kon je reeds zien dat ik er twee vreemd uitziende klemmen kocht voor mijn haar.
image

Deze klemmen kun je gebruiken om je haar (bij) te knippen. Je neemt de klem en zet deze op je haar. In het midden van de klem zit een waterpas. Deze gebruik je om de gewenste hoek vast stellen. Als deze eenmaal op je haar zit, schuif je die wat naar beneden. Dit is natuurlijk afhankelijk van de lengte die je er af wilt halen. Ik zou echter beginnen met kleine stukjes. Je kunt er altijd meer afhalen. Als de klem op de gewenste hoogte met de gewenste hoek zit, knip je alles af wat eronderuit komt piepen. Ik heb gemerkt dat het makkelijker is om kleine stukjes te knippen.
image

Op de verpakking zie je nog eens goed hoe de klem eruit ziet, je krijgt een kleinere voor kleinere delen als pony en dergelijke, maar de witte is heel wat groter. Deze is geschikt voor grotere delen. Deze klemmen kun je gebruiken om een pony (bij) te knippen, maar ook om laagjes in je haar te zetten. Je kunt er natuurlijk ook een heel stuk haar recht mee afknippen.

Hier zie je hoe ik de blauwe klem gebruik voor het bijknippen van mijn pony:

Deze haarklemmen zijn te koop op banggood en kosten 3,32 euro. Geen geld als je nagaat hoeveel je kunt besparen op kappersbezoekjes. Nu ga ik naar de kapper omdat ik er zin in heb en niet omdat het moet. Een pony groeit op dat vlak veel te snel

Wat vinden jullie van deze klemmen?

Have a Nice day!

Affiliate link: http://www.banggood.com/?p=4@15041811692013055!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s