Yves Rocher Beschermende spray voor gekleurd haar

Hoi hoi,
Een tijdje terug kocht ik een beschermende spray voor gekleurd haar. Zoals jullie weten, kleur ik mijn haar sinds april iets roder en donkerder.
image

Deze spuitfles bevat 150 ml. Dit is een royale hoeveelheid. Daar doe je wel even mee. Zelf heb ik drie pompjes per keer. Verder is deze spray ook silicone vrij. Ook bevat deze spray noch parabenen, noch kleurstof. De spray is wit van kleur, maar kleurloos in de haren. Deze spray is voedende voor het haar en laat het haar zijn natuurlijke glans behouden. Deze spray bevat meidoorn, die het haar beschermt, en natuurlijk ook sesamolie, die het haar voedt.
image

Als ik mijn haar gewassen heb, neem ik dit product er even bij.  Ik spray drie pompjes in mijn haar en verspreid het daarna met mijn vingers door mijn haren. Nadien voelt mijn haar heerlijk zacht. Als mijn haar opgedroogd is, dan is mij: haar zacht glanzend. Het is zo natuurlijk dat mijn moeder het er heel mooi vond uitzien. Wel heeft dit product een minpuntje voor mij. Deze spray ruikt nogal bloemig. Waarschijnlijk is dit de meidoorn in de spray. Het is niet mijn favoriete (bloemige) geur. Toch blijf ik dit product gebruiken, want ze doet wat ie beloofd en dat volstaat voor mij.

Deze beschermende spray is te koop bij Yves Rocher en kost slechts 9,90 euro.

Gebruiken jullie extra bescherming bij gekleurd haar?

Have a Nice day!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s