HEMA glasvijl

Hoi hoi,
Een tijd terug kocht ik twee glasvijlen in de HEMA. Deze ga ik jullie nu voorstellen.
image

Hema heeft twee versies beschikbaar: eentje met een roze-paarse top en eentje met een witte top. Ik koos voor de gekleurde versie omdat die er naar mijn gevoel een stuk gezelliger uitziet.
Volgens HEMA kun je de vijl zowel voor de voeten en handen gebruiken, maar zelf gebruik ik die enkel bij mijn handen. Op mijn teennagels vind ik dit te onhandig.
image

Aan de achterzijde vind je een handleiding voor de vijl. Vooral het feit dat er duidelijk op staat dat je maar één richting mag uitvijlen. Heel goed HEMA!
Verder vind ik het goed dat mooi beschreven staat hoe je de glasvijl proper kunt maken. Dit is mijn eerste glasvijl en bijgevolg is dit goed om te weten.
image

De glasvijl wordt geleverd met een bewaarkoker en een bewaaretui. Dat vind ik zeer handig, want ik neem graag een van mijn vijlen mee in mijn handtas. Op die manier is ze toch ietwat beschermd.
image

De vijl is een gewone glasvijl. De vijl is duidelijk minder grof dan een kartonnen vijl. Dat vind ik prachtig. Nu vijl ik mijn nagels er niet op kapot. Het ideale accessoire om je nagels mooi en netjes te houden.

Deze glasvijl is te koop bij HEMA en kost slechts 3,25 euro. In Nederland is ze zelfs nog iets goedkoper en ben je 2,95 euro kwijt. Voor hun tegenhangers ben je een stuk meer euro’s kwijt!

Wat is jullie favoriete glasvijl?

Have a Nice day!

Advertenties

2 gedachten over “HEMA glasvijl”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s