Essence xxl nail thickener basecoat en nail antisplit basecoat

Hoi hoi,
Normaal gebruikte ik de Kruidvat of yves Rocher basecoat als basecoat, maar deze waren beiden ongeveer op hetzelfde moment op. Daarom ging ik op zoek naar een nieuwe basecoat. Nu had Essence recent enkele nieuwe ‘verzorgings’lakken toegevoegd, waaronder enkele basecoats.
image

Uiteindelijk koos ik voor hun xxl nagelverharder en hun nagel anti split lak.
De xxl nagelverharder is niet transparant, maar eerder een troebele witte vloeistof. Eerst was ik bang wat dit op de nagel zou geven, maar aangebracht is dit gewoon transparant.
image

Deze basecoat zit in een flesje van 8 ml. Dit krijg ik zeker op, omdat ik en basecoat gebruik bij elke manicure. Dit is anders dan bij een kleurlak. De lak zelf blijft twee jaar goed.
Deze nagellak moet de nagel verdikken en versterken. Tegenwoordig probeer ik mijn nagels wat te laten groeien, omdat dit mooier is bij nagellakswatches. Doordat ze wat langer blijven ze echter snel ergens haperen en scheuren ze af. Als dit werkt, zou dit minder vaak mogen gebeuren. Daar merk echter niet zo veel van. Ze voelen ietsje steviger, maar ze scheuren nog steeds even makkelijk. Toch gebruik ik deze basecoat graag, zij het niet om het nagelverharder effect, maar omwille van het feit dat deze lak sneldrogend is. Wanneer ik deze lak bij een manicure gebruik, droogt ie op als een malle. Na 15 tot 30 seconden kun je al weer verder werken. Heerlijk!
image

Verder kocht ik ook hun anti-split nail sealer. Deze zou moeten helpen bij nagels die snel splijten, wat ik heb. Het uiteinde van mijn nagels heeft vaak een boogje waar mijn nagels gespleten zijn. Bijgevolg was ik zeer nieuwsgierig naar deze nagellak.
image

In tegenstelling tot de nagelverharder is deze lak wel transparant en zo blijft het ook op de nagels.  Ook dit flesje bevat 8 ml. Deze lak moet de tipjes beschermd en geseald zijn. Ik heb deze reeds een aantal keer geprobeerd, maar zelf merk ik er niet veel van. Uiteindelijk is het voor mij en basecoat die beschermd tegen verkleuring, maar van het andere merk ik niet veel. Ook droogt deze basecoat duidelijk trager dan de nagelverharder. Nee, met deze basecoat ben ik eigenlijk niet zo tevreden en mijn voorkeur gaat duidelijk uit naar de nagelverharder. Deze zal ik nog wel opnieuw kopen.

Deze basecoats kun je overal kopen waar een Essence display is. Meestal is dat in de verschillende Kruidvatten. De anti-split basecoat kost 1,79 euro en de xxl nagelverharder kost ook 1,79 euro.

Have a Nice day!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s