Maybelline Color Show Brocades nagellakken pt. 1

Hoi hoi,
Tijdens de kerstperiode kwam Maybelline uit met een nieuwe set Color Show lakken. Dit is de Brocades collectie, die bestaat uit 5(4) verschillende, dekkende glitterlakken. Ik heb ze alle vijf in mijn bezit, hoewel er in België maar vier worden verkocht. De vijfde kocht ik in Londen.
image

image

Hier zie je vier van de vijf lakken. Er is ook nog een blauwe lak, die hier op de foto ontbreekt. Verder zitten er een zilveren -foil flash-, een rode -rosy rosettes-, een zwarte -woven skyline- en een gouden -knitted gold- glitterlak in de collectie. Vandaag stel ik jullie Rosy Rosettes – rood- en Knitted Gold -goud- voor.
image

Rosy Rosettes is dieprode glitterlak. De basis bestaat uit minuscule rode en gouden glitters. Verder zitten donkerroze grovere glitters in de lak.
image

In het flesje zit 7 ml en is zoals de meeste nagellakken 2 jaar houdbaar. Onder het etiket kun je de ingrediëntenlijst terug vinden.
image

image

Al de verschillende componenten die je terugvind in het flesje zie je terug op de nagel. Weliswaar lijken de gouden glitters wat weg te vallen. Deze nagellak is voor een glitterlak echt dekkend. Na een laagje heb je al een vrij dekkende laag. Hier heb ik twee laagjes gebruikt voor het mooie en het dieper zijn van de kleur. Boven zie je een swatch onder kunstlicht, onder maakte ik de swatch met een flits. De nagellak bleef bij mij een drietal dagen zitten.
image

image

De tweede lak is meer gouden van kleur. Deze lak is knitted gold. De lak heeft een basis van miniscule gouden glitters. Verder zitten er twee formaten, grovere rosé-gouden glitters in.
image

image

Ik ben dol op deze lak. Deze lak blijft verrassen. De lak zit er soms gouden uit, soms rosé goud. In de zon blijf ik er mee spelen. Ook in de zomer lijkt me dit een prachtige nagellak. Ook deze nagellak dekt zeer goed. Ook hier draag ik in de swatch twee laagjes. De eerste swatch werd in kunstlicht gemaakt, terwijl de tweede swatch tijdens een zonmomentje in de winter gemaakt. Ook deze lak bleef drie dagen onberispelijk zitten.

Deze nagellakken zijn te vinden in de Maybelline displays. Deze zijn te vinden in het Kruidvat. De Di,… Voor elke lak betaal je 4,99 euro. Niet de goedkoopste lakken, maar voor deze kwaliteit heb ik het over. Ik ben dol op deze nagellak.

Have a Nice day!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s