Rimmel Space Dust in ‘Moonwalking’

Hoi hoi,
image

Ik vertelde reeds over de Rimmel Space Dust Total Eclipse, die ik in Londen kocht. Ik kocht er echter nog een lakje uit de Space Dust lijn. Ik koos voor het lakje ‘Moonwalking’.
image

Dit is een paars glitterlakje met een boel glitters in verschillende formaten. In het flesje lijkt er ook een zilveren schijn in te zitten, maar op de nagels kun je echter niet echt zilveren glitters waarnemen. Het geeft een metallic look aan de paarse kleur op je nagels. Ook in dit flesje zit 8 ml. Dit krijg je natuurlijk bijna nooit op, tenzij je deze lak dagelijks gebruikt.
image

image

Deze nagellak is echt prachtig. Op je nagels lijkt een paarse glitterbom ontploft te zijn. Dit geeft een zeer feestelijk effect! Verder lakt deze lak ongelooflijk makkelijk. De nagellak is niet te dik, niet te dun. Verder wordt de lak niet snel stroperig en droogt ze ongelooflijk snel. Een laagje nagellak is voldoende voor een dekkend effect. Verder is de houdbaarheid van deze lak ongelooflijk. Het zit na vijf dagen nog onberispelijk.

Uiteindelijk is deze nagellak een van de antwoorden van Rimmel op de liquid sand lakjes. Dat hebben ze goed gedaan. Deze nagellakken zijn te vinden in de Rimmel displays. Deze nagellak kost er 6,99 euro. Rimmel is te vinden in Kruidvat, Di,…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s