Orly nagellak in Hair Band

Hoi hoi,
image

Bij mijn vertrek uit Londen kocht ik ook een Cosmopolitan. Omdat dit december editie was, had ik geluk. De Cosmo had er een kadootje in de vorm van een Orly lakje bij gestopt. Ze hadden vier verschillende kleuren: rood, dieprood, taupe en gouden glitters. Omdat ik al voor de gouden lak van Nails Inc. gekozen had, ging ik hier voor de gouden glitters.
image

Het flesje zelf is duidelijk een mini, maar toch ziet het er elegant uit. De zwarte dop helpt een stuk, maar ook het discrete logo van Orly op de dop. In het flesje zit 5.6ml nagellak.
image

De gouden glitterlak kreeg de naam Hair band. Verder is deze lak drie jaar houdbaar en is ze helemaal niet stroperig bij het aanbrengen.
image
image
Op de foto draag ik twee laagjes. Je kunt onmiddellijk zien dat deze glitterlak toch semi-dekkend is. Verder droogt deze lak snel op, dus voor een dekkender effect kun je gauw een derde lak aanbrengen:. De glitterlak brengt zeer makkelijk aan en is helemaal niet stroperig. De glinsteringen verdelen zich als vanzelf mooi over de nagels. Tot slot blijft de nagellak echt goed zitten. Op de foto is de swatch gemaakt na een squashsessie, wat meestal nefast is voor je nagellak. Hier zit de nagellak er echter nog zo goed als perfect op.

Deze nagellakken van Orly kun je het makkelijkste online vinden. Orly vind je onder andere bij de The Make Up Spot en Enchantra. Bij de Boots betaal je vijf pond of zes euro. De prijs-kwaliteitsverhouding zit goed. Ik ga waarschijnlijk in nieuwe Orly lakjes investeren.

Probeerden jullie reeds Orly nagellakken?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s