Lush Love Locket Bath ballistic

Hoi hoi,
Bij de sluiting van de oude vestiging van Lush in Antwerpen liep ik nog even langs om in te slaan voor de maand dat er geen Lush is in Antwerpen ☺. Daar was gelukkig de nieuwe valentijnscollectie al toegekomen. Deze hebben ze in de winkel allemaal uitgebreid getoond en besproken. Uiteindelijk viel mijn keuze op de Lush key locket. Dit is een van de grootste Bath ballistics van Lush die ik ooit zag.
image

Ik kreeg de Bath ballistic zelfs niet in het zakje. Gelukkig werd ik daarbij geholpen :). De zakjes zijn trouwens zeer kleurrijk momenteel. Dat ziet er zo gezellig en leuk uit.
image

De Bath ballistic is in de vorm van een groot hart! Een perfect kadootje om aan je geliefde te geven. Je heeft een stukje van je hart weg. Verder staat ook een slotje op het hart, net zoals die ketting bedeltjes van vroeger!
Deze Bath ballistic is een van de duurdere Bath ballistics van Lush. Dit is natuurlijk omdat dit een twee in een Bath ballistic is. Het is de bedoeling dat je deze Bath ballistic op de rand van je bad stuk slaat. Dan komt er nog een kleiner hartje uit het grote hart, die je lint gebruiken voor een volgend bad. Zelf berg ik deze op in het oorspronkelijke Lush zakje of in een zip lock zakje van de IKEA.
image

De geur van deze Bath ballistic bestaat uit vanille, neroli en jasmijn. Dit is bij gevolg een zeer warme en bloemige geur. De ingrediëntenlijst zet ik even hier neer:
Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate)Citroenzuur (Citric Acid)Parfum (Perfume)Jasmijn absolue (Jasminum grandiflorum)Fair Trade Vanille absolue (Vanilla planifolia)Neroli essentiële olie (Citrus aurantium amara)Gardenia extract (Gardenia jasminoides)*Eugenol (*Eugenol)*Geraniol (*Geraniol)Methyl ionone (Methyl Ionone)*Linalool (Linalool)*Limonene (*Limonene)Kleurstof 45410 (Colour 45410)Kleurstof 17200 (Colour 17200)Kleurstof 14700 (Colour 14700)Confetti, roze hartjes (Pink Heart Confetti)Glitterpoeder, geelGlitterpoeder, roze 

De natrium bicarbonaat zorgt hier, in samenwerking met het citroenzuur, voor het bruisen van de Bath ballistc. Vervolgens vinden we de geur elementen van de bruisbal. Wat ik niet wist, maar eigenlijk wel logisch is, zijn de kleurstof en glitters. Tot slot zitten natuurlijk de papieren hartjes er nog in.

Ik heb online even een demo van de bruisbal geupload:

image

image

Uiteindelijk had ik een mooie roze bad vol hartjes. Jammer genoeg wad het bad met de kern een stuk minder roze en geurend. Bij gebruik zou ik klein stukje van de ‘schil’ overhouden om bij de kern te voegen.

Deze Bath ballistic is natuurlijk te koop bij Lush. Voor de Lush Love Locket betaal je 10,95 euro.

Hoe vinden jullie deze Bath ballistic er uit zien?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s