Pantene klassieke shampoo

Hoi hoi,

image

Laatst kocht ik een Pantene shampoo die ik nog niet eerder probeerde. Ik kocht hun klassieke shampoo. Deze shampoo is geschikt voor alle haartypes en komt uit de essentials lijn.

image

In deze fles zit 250 ml. De shampoo is een jaar houdbaar. Nu gaat een fles bij ons nooit een jaar mee, dus dat zit wel snor :).
Pantene belooft ons een gezond uiterlijk voor ons haar en het maakt het haar van kop tot teen handelbaar. De shampoo zou het haar mild reinigen en verzorgen.
Deze shampoo bevat SLS en SLeS. Deze ingrediënten staan bijna bovenaan de lijst. Dat vind ik vreemd aangezien het zichzelf beroemd verzorgend en mild te zijn. Dit is zeer tegenstrijdig.gelukkig is de geur een stuk lager in de lijst te vinden.

image

De geur van de pantene shampoos vind ik heerlijk. Zelf herken ik er het aroma van appeltjes in. Na gebruik voelt mijn haar heerlijk zacht en blijft de geur een hele tijd in mijn haar hangen. Zo herken ik ook wanneer mijn vriend deze shampoo heeft gebruikt: Schat, je haar ruikt heel lekker, naar appeltjes. En na een tijdje: Schat, heb je mijn shampoo gebruikt? Dan krijg ik steevast een ja als antwoord. Dit wil iets zeggen!

Deze shampoo kun je nagenoeg overal kopen. Ze is te vinden in het Kruidvat, carrefour,… Voor deze shampoo betaal je ongeveer 4,4 euro. Dit is een redelijke prijs, toch zou ik Pantene aanraden terug te schroeven op hun SL(E)S gebruik.

Wat vinden jullie van Pantene als merk?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s