John Frieda Intense after colour conditioner

Hoi hoi,

image

Een tijdje terug kreeg ik bij een aankoop in het Kruidvat zomaar een conditioner kado. Zo leuk! Deze moest ik natuurlijk voor jullie testen. Deze condioner is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Je kleur zou langer intens moeten ogen. Verder moet de conditioner zorgen voor zacht en glanzend haar.

image

Ik vind het leuk om te zien dat glycerine zo hoog in de lijst staat. Glycerine houdt vocht vast, waardoor de conditioner niet uitdrogend voor je haar. Jammer genoeg zitten er wel siliconen in de conditioner. Zelf heb ik daar geen problemen mee, maar ik weet dat er mensen zijn die deze ingrediënten vermijden. Ik zorg er gewoon voor dat ik mijn haar nadien goed uit spoel.

image

Ik breng deze conditioner aan in mijn haar en laat het erna twee tot vier minuutjes intrekken. Daarna spoel ik de conditioner grondig uit. Nadien voelt mijn haar heerlijk zacht. Ook valt het na een nachtje drogen heel mooi in model. Ik gebruik deze conditioner nu een maanden. Na deze maand is de rode glans in mijn haar nog even intens. Normaal verdwijnt deze na een tijdje. Ik moet eerlijk zeggen: ik ben tevreden over deze conditioner, maar ik ben niet laaiend enthousiast. Ik heb al beter conditioners geprobeerd, maar ook slechtere.

De John Frieda producten zijn onder andere te koop bij Kruidvat. Voor deze conditioner betaal je 5,99 euro.

Welke John Frieda producten vinden jullie aanraders?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s