Essie nagellak in Leading Lady

Hoi hoi,

image

Een tijdje terug vond ik Essie lakjes in de uitverkoopbak van het Kruidvat. Wat een schat was dat voor mij. Ik had nog nooit Essie lak geprobeerd, maar ik was er zo benieuwd naar. Dit was zo leuk. Ik was nog nooit zo blij bij het verlaten van een Kruidvat. Ze hadden drie verschillende kleuren en ik betaalde slechts 2,5 euro per stuk.

image

De drie kleuren die ik kocht zijn ‘Snap Happy’, ‘Leading Lady’ en ‘Butler Please’. Snap Happy is een oranje rode kleur, terwijl Leading Lady een dieprode glitterlak is. Tot slot is Butler Please een felle zee blauwe lak.

image

Vandaag begin ik met Leading Lady. Deze nagellak heeft een donkerrode transparante basis met prachtige rode glitter. In het flesje was dit onmiddellijk mijn favoriete lak van de drie.

image

De nagellakflesjes van Essie zijn vrij groot. Waar je meestal 10 ml krijgt, heb je bij Essie 13,5 ml in een flesje. Dat is een derde extra! Net zoals de meeste nagellak is deze twee jaar houdbaar. Als je echter het flesje elke keer goed sluit, zal het waarschijnlijk zelfs langer houdbaar zijn.

image

Deze nagellak is vrij donker. Hierdoor is deze perfect geschikt voor de koudere (kerst)periode. Ik vind ze echter zo glitterig, dat deze lak ook een mooi effect in de zon geeft.
Verder was ik heel verwonderd over deze lak. Omdat dit een glitterlak is, verwachtte ik dat deze iets minder makkelijk zou lakken. Dat is echter helemaal niet het geval. Deze lak brengt zo makkelijk uit. De glitters verspreiden zich mooi en gelijkmatig over de nagel en de nagellak voelt niet stroef aan.
Tot slot blijft de nagellak heel goed zitten. Normaal chipt nagellak heel snel bij mij en zeker zonder topcoat. Als ik geen topcoat gebruik, heb ik na één dag reeds chips. Bij deze nagellak bleven de chips zonder topcoat uit tot de derde dag!

image

Essie is te koop bij het Kruidvat. Ze hebben niet allemaal een Essie display, maar als ze er een hebben, betaal je 9,99 euro per nagellakje. Normaal kun je op de kruidvatsite vinden welke winkels Essie in hun assortiment hebben. In Nederland verkopen ze Essie bij de Etos.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s