Essie nagellak Snap Happy

Hoi hoi,

image

De laatste Essie lak die ik in de Kruidvat uitverkoopbak vond, is deze rode lak met oranje ondertoon. Voor de winter is ze wet te helder, maar in de zomer zal dit de perfecte rode nagellak zijn. Op naar mooie en zomerse teennagels :). I love it.

image

image

Deze kleur kreeg de naam Snap Happy en het nummer 244. Hier kun je ook goed zien hoe fel de oranje ondertoon kan uitvallen. Ook hier bevat het flesje 13,5 ml. Net zoals de meeste nagellakken is deze lak twee jaar houdbaar en wordt aangeraden de gebruiksaanwijzing te lezen.

image

image

Ik draag deze nagellak vaak naar het werk. Deze nagellak staat heel mooi bij een iets soberder outfit, zoals een zwart zakelijk kleedje. Verder denk ik ook dat het prachtig staat bij een geel-groen zomerkleedje. In tegenstelling tot Butler Please droogt deze nagellak glanzend op. Net zoals alle andere Essie nagellakjes brengt deze nagellak makkelijk aan en droogt het als een malle. Het kwastje zelf is niet te dik en niet te dun, waardoor je de meeste nagels met twee veegjes kunt lakken. Ook is de nagellak goed dekkend. Voor het mooie, zoals in de swatchfoto, gebruik ik twee laagjes. Een laagje zou echter al voldoende zijn als je weinig tijd hebt. Deze nagellak bleef bij mij vier dagen onberispelijk zitten.

In België kun je Essie bij het Kruidvat halen. In Nederland moet je daarvoor naar de Etos. Voor elk Essie nagellakje betaal je 9,99 euro.

Vinden jullie dit ook eerder een zomerse kleur?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s