Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Color Shampoo en Conditioner

Hoi hoi,
Een tijdje terug kwam schwarzkopf met een nieuwe haarverzorgingslijn, namelijk de Essence Ultime lijn. In deze lijn zitten verschillende nieuwe shampoos en conditioneren voor de verschillende haartypes. Via facebook maakte je kans om een shampoo en conditioner te testen. Ik werd gelukkig gekozen en mocht de shampoo en conditioner van de Diamond Color lijn uittesten.

image

De Diamond Color is geschikt voor gekleurd haar. Zolang ik bijgevolg gekleurd haar heb, kan ik deze producten goed testen. Deze shampoo en conditioner moeten de kleurglans versterken en het haar beschermen. De producten bevatten een diamantglans serum en, tot mijn grote genoegen, een UV-filter.
De Essence Ultieme haar verzorgingsproduct werden door Schwarzkopf ontwikkeld in samenwerking met Claudia Schiffer.

image

Meisjes die hun haar kleuren, weten dat de kleur er na een tijdje wat dof uit kan gaan uitzien. Omdat het kleuren van haar niet zo gezond is voor je weelderige bos, is extra haarbescherming een aanrader. Deze shampoo en conditioner beloven deze beide nadelen van het haarkleuren aan te pakken. De producten beloven de haarkleur te verzekeren. Bij langdurig gebruik gaan de shampoo en conditioner ook haarbreuk tegen.
Schwarzkopf en Claudia Schiffer werkten samen aan het Ultime-4-complex. Dit complex is een combinatie van parelessence, panthenol, proteïne en keratine. Hierdoor moet dof, breekbaar haar verdwijnen.

image

Links zien we de ingrediënten van de shampoo en rechts van de conditioner.
Laten we eerst even het lijstje van de shampoo nader bekijken. Hier zit natuurlijk water in, maar ook sodium laureth sulfaten of SLeS. Van dit ingrediënt weten we dat deze soms oog- en huidirritatie veroorzaken. Daar heb ik bij deze shampoo gelukkig geen last van. Dan zou ik het echter als bedrijf ook geen lichte en milde formule noemen. Vervolgens vinden we ook veel ingrediënten afgeleid van kokosolie, namelijk cocoaten. Hierdoor ruiken ook de producten licht naar kokos. Dit is ook een reinigend ingrediënt van deze producten.
Vervolgens moeten we natuurlijk ook de ingrediënten van de conditioner onder de loep nemen. De conditioner bevat zowel alcohol als siliconen. Niet onze favoriete ingrediënten in een product.
image

Natuurlijk moest ik deze producten ook even aan een test onderwerpen. Ik heb de producten samen getest, daarom kan ik de werking van de producten apart niet bespreken. Samen daarentegen wel. De shampoo is een glanzend witte vloeistof, terwijl de conditioner eerder een witte, vloeibare crème is. De shampoo en conditioner zijn makkelijk uit smeerbaar en in te masseren in de haren. De shampoo spoel ik meteen weer uit, maar de conditioner laat ik een vijftal minuutjes zitten. Nadien voelen mijn haren heerlijk zacht. Ook hebben de producten een heerlijk aroma, die ongelooflijk lang in de haren blijft hangen. Mijn haarkleur is mooi glanzend en blijft lang niet vet.

Deze shampoo en conditioner kosten elk 4,99 euro. Dat is een mooie prijs voor deze producten. De producten zijn te koop waar Schwarzkopf te koop is, zoals Kruidvat, warenhuizen,… Ik vind het goede producten en zal ze waarschijnlijk nog opnieuw kopen.

Wisten jullie reeds van deze nieuwe Essence Ultime producten van Schwarzkopf?

Advertenties

2 gedachten over “Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Color Shampoo en Conditioner”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s