Hema roze nagellak in nr 205

Hoi hoi,

image

Een tijdje terug kocht ik enkele nieuwe nagellakkleurtjes bij de hema. Daarvan toon ik jullie vandaag het eerste lakje. De kleur is een lichte, barbieroze kleur. Op de nagels valt deze kleur ten opzichte van mijn huid vrij fel uit. Dit nagellakje komt uit de longlasting lijn van de hema en belooft in een laagje te dekken.

image

Je krijgt 11 ml nagellak in dit flesje en de nagellak is twee jaar houdbaar. Dat is zo’n grote hoeveelheid nagellak, dat ik deze waarschijnlijk nooit opkrijg. Deze kleur heeft het nummertje 205. Jammer genoeg heeft de kleur geen naam meegekregen. Dat vind ik altijd jammer aan hema producten.

image

De nagellak brengt lekker vlot aan. Zelf vind ik de lak licht stroperig en wat mij enorm stoort is de lange droogtijd. Na een laagje is de nagellak vrij dekkend, maar persoonlijk vind ik een tweede laagje wel nodig. Op de swatch draag ik twee laagjes. De nagellak blijft wel goed zitten. Na vier dagen had ik nog steeds geen chips op mijn nagels.
Deze nagellak is van de hema en is daar dan ook te koop. Voor een HEMA longlasting nagellak betaal je 2,5 euro. Niet zo heel duur. Wel heb ik al betere HEMA lakjes uitgeprobeerd.

Hebben jullie veel hema lakjes? Merken jullie ook een verschil in kwaliteit?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s