Essence mini LED lamp

Hoi hoi,

image

Sinds de assortimentswissel van Essence zitten er enkele nieuwe producten in het assortiment. Toen ik daar laatst was, werd mijn oog aangetrokken tot een mini led lamp. Hoe handig is dit voor weekendjes of vakanties. De led lamp werkt met een USB kabel, dus je hoeft geen andere adapter mee te nemen dan die van je GSM of tablet,… Dat is ongelooflijk handig!

image

Sinds vorige assortimentswissel komt Essence gestaag uit met gellak producten. Vorige keer was het nog een grote led lamp, nu is het mini led lamp. Verder zitten ook nog drie verschillende topcoats, een Peel off basecoat, een primer en een cleanser in het assortiment. Deze ga ik ook nog allemaal voor jullie testen.

image

Bij de gellakproducten zitten geen gelnagellak kleuren. Volgens essence zijn deze gelproducten perfect te combineren met hun gellak producten. Wanneer je de normale topcoat gebruikt, kun je je eigen kleurtje tussenin toevoegen. De french manicure topcoat ziet er wat gelig uit en vraagt geen extra kleurtje nagellak.

image

Deze gellak gebruik je bijna net zo als de sensationails gelnagellak kit.
Eerst moeten we de nagels voorbereiden. We vijlen de nagels in de juiste vorm en we duwen de nagelriemen licht terug. Daarna vegen we de nagels af met een cleanser en bedekken de nagels met een primer. Hierdoor blijft de gellak uiteindelijk beter zitten.
Daarna brengen we een laagje van de basecoat aan. Daarna laten we deze basecoat onder de lamp drogen. Erna kan eventueel een kleurtje aangebracht worden. Uiteindelijk werken we deze manicure af met een topcoat, die we ook onder de lamp drogen. Tot slot gaan we nog eens kort over de nagellak met de cleanser.

image

image

image

De lamp is zo klein, dat het heel schattig is. Je kunt normaal maar 1 nagel tegelijk drogen met deze lamp. Zelf doe ik er soms twee tegelijk. Als je op het knopje drukt, blijft het lampje tien seconden branden. Als je dus 30 seconden nodig hebt, moet je drie neerdrukken :). Het lampje werkt bij mij heel goed en gaat tegenwoordig altijd mee in mijn weekendtas.

Deze led lamp is te vinden in het Essence display. Daar is ze te vinden bij de gellak producten. Deze Essence displays zijn te vinden bij het Kruidvat. Per led lampje betaal je 19,99 euro.

Zouden jullie dit lampje kopen als je al een grotere ledlamp had?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s