EZflow gellak base- en topcoat

Hoi hoi,
Omdat ik heel benieuwd ben naar het testen van nieuwe gellaksystemen, ga ik altijd op zoek naar nieuwe merken. Laatst was ik aan het surfen op eBay en vond gellakken van EZflow. Ik koos de base- en topcoat om uit te testen.

image

Hun gellak lijn kreeg de naam TruGel. In beide flacons vinden we 14 ml. Meer dan je bijvoorbeeld bij sensationails krijgt. Verder is het ook handig dat je enkel de flesjes moet aanschaffen die je nodig hebt, in plaats van een gehele gellak (essentials) set. De basecoat en topcoat hebben een verschillende kleur etiket, wat het werkrnvermee een stuk makkelijker maakt. Zo heb ik een stuk minder kans op vergissingen.

image

Je gebruikt de basecoat door eerst de nagel vetvrij te maken. Daarna breng je een laagje basecoat aan, waarbij je de nagellaktips goed meeneemt. Het is mogelijk dat de gellak wat krimpt bij het drogen. Daarna laat je de lak een halve minuut drogen onder een LED lamp. Als je geen ledlamp ter beschikking hebt, kun je eentje kopen bij Essence of ben je aangewezen op een UV lamp. Bij deze lampen zal de basecoat een minuutje nodig hebben om te drogen. Nadat de basecoat gedroogd is, van we er nog even snel over met de cleanser. Hierdoor kunnen we de gellak ‘plak’vrij maken. Hierdoor zal de laag erboven beter aanhechten.

image

De topcoat gebruik je op een gelijkaardige manier. Nadat je je kleurlak aangebracht hebt en goed laten drogen. Je kunt erna met deze topcoat aan de slag. Deze gebruik je op dezelfde manier als de basecoat. Een laagje nagellak aanbrengen en de tips goed meenemen. De gellak drogen onder de lamp en de restjes wegvegen met de cleanser.

Nadat ik deze producten gebruikt, voelt mij manicure hetzelfde aan als Sensationail. Op de een of andere manier blijft gellak bij mij nooit zo goed zitten. Gelukkig blijft deze manicure bij mij wel een zestal dagen zitten. Dit is nog altijd langer dan bij een gewone manicure.

Ik kocht deze TruGel lakken op eBay. Ik gebruikte de verkoper enchantedbeautyspot. Ik gebruikte deze verkoper al vaker en ben altijd zeer tevreden geweest over de kwaliteit van de bestelling en de snelheid van verzending. Voor elk van deze TruGel lakken betaalde ik 6,49 euro. Wel betaalde ik nog 1,81 euro verzending. Maar nog steeds is de prijs goed te doen voor verschillende gellakken.

Probeerden jullie reeds verschillende gellaksystemen uit?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s