Nivea Anti Transpirant Stress Protect

Hoi hoi,

image

Een tijdje terug was ik op zoek naar een nieuwe deodorant. Ik kwam uit bij de stress protect anti transparant van Niveau. Dit is meer dan een gewone deodorant. Deodorant verhindert de zweetgeur, maar een anti transpirant gaat ook het zweten tegen. Nivea belooft dat dit effect 48 h aanhoudt. Het zweten door stress wordt verhinderd door een zink complex die aan het product werd toegevoegd.

image

De flacon bevat 150ml. Dit is de normale hoeveelheid voor een deodorant. Hier kan ik 2 à 3 maanden mee verder. Dat is natuurlijk omdat ik meerdere flacons tegelijk gebruik.
In de anti transpirant zit aluminium. Dat ingrediënt zit vaak in anti-transpiranten, omdat dit zorgt voor een droog gevoel onder de oksels. Jammer genoeg kan dit ingrediënt irriterend werken, zeker op de gevoelige okselhuid. Gelukkig lijk ik er zelf geen last van te hebben. Het geurtje van de anti transpirant staat helemaal onderaan de lijst. Dit stemt mij zeer blij, want dit kan ook irritatie veroorzaken.

image

Ik gebruik dit product nu ongeveer twee maanden. De flacon is bijna leeg ondertussen. De anti transparant werkt zeer goed tegen geurtjes. Ik heb nagenoeg geen last van geurtjes. Ook voelen mijn oksels gedurende de dag een stuk droger aan. Het is echter niet zo dat ik helemaal niet meer zweet. Ik ben zeer tevreden over dit product. Het is mijn favoriete deodorant, voornamelijk bij het sporten.

Deze deodorant kost 3,99 euro. Je kunt deze bijna overeal vinden: Kruidvat, carrefour, delhaize,… Het is een goede deodorant die helemaal niet duur is.

Wat is jullie favoriete Deo of anti transpirant?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s