Beautyblenderdupe van Banggood

Hoi hoi,

DSCF2520

Een tijdje terug kocht ik enkele spulletjes op banggood.com. Deze haul bevat ook een make-up spons. Op de site zag dit eruit als een beautyblenderdupe, dus ik moest die uitproberen. Dat heb ik voor jullie gedaan en vandaag schrijf ik er een klein verslagje van.

DSCF2521

De spons is geen eitje zoals de beautyblender. Op de site kun je kiezen tussen twee versies van de spons. Je hebt een eitje met een scherpe punt zoals de beautyblender. Zelf koos ik echter voor de andere vorm. Deze vorm doet mij denken aan een sneeuwmannetje. Het is een sponsje net zoals het ei, maar er treed een verdunning op bij het midden. Het puntje kun je gebruiken om preciezer te werken, terwijl de afgeronde vorm perfect is voor grotere vlekken.

DSCF2522

Deze make-up spons kun je zowel bij vloeibare als poederproducten gebruiken. Bij poederproducten kun je gewoon rechtstreeks het poeder met de spons opnemen en op het gelaat aanbrengen. Al deppend kun je het poederproduct mooi in de huid inblenden. Bij een vloeibaar product moet je echter licht anders te werk gaan. Je gaat eerst de spons natmaken. Hierdoor zuigt de spons het water op. Waar water zit, kan geen vloeibaar make-up product meer bij. Daarom zul je uiteindelijk langer van je vloeibaar product kunnen genieten. Daarna breng je wat van de vloeistof aan op de spons. Deze spons dep je nadien mooi uit op je gezicht, zodat het er mooi in blend. Omdat de vloeistof aangebracht wordt met een natte spons zul je een natuurlijker resultaat verkrijgen. Dit omdat de vloeistof licht verdund wordt door de natte spons.

Ik moest dit natuurlijk uitproberen. In het volgende filmpje kun je zien hoe dit ging en wat ik er van vind:

Uiteindelijk ben ik zeer blij dat ik deze dupe gekocht heb. Het jammere van de beautyblender is de prijs. Daarom zou ik zeer bang zijn deze kwijt te spelen. Bijgevolg wil ik die enkel thuis gebruiken. Deze dupe is echter het perfecte alternatief om mee te nemen op reis of op een eendaagse overnachting. Als je deze kwijtraakt, is het niet zo erg. Je kunt snel een tweede aanschaffen. Tenminste als je rekening houdt met de leveringstijd. Het duurt wel een klein maandje vooraleer de levering aankomt als je deze bestelt op banggood.com. Op banggood.com betaal je 2,59 euro. Het product kun je hier vinden: http://www.banggood.com/Wholesale-Bottle-Gourd-Shaped-Smooth-Flawless-Makeup-Sponge-Powder-Puff-Clean-Blender-p-51774.html/4@15041811692013055!

 

Zouden jullie deze dupe uitproberen?

Affiliate link: http://www.banggood.com/?p=4@15041811692013055!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s