Hayaseï Soin Shock verzorging Taurine shots

Hoi hoi,

image

Van de Di mocht ik enkele gezichtsverzorgingsproducten uittesten van het merk Soin Shock. Van toon ik jullie de Taurine shot ampullen. Ik zag deze in de Di bij de mannen producten staan. De verpakking voelt ook wat mannelijker aan, maar nergens staat er te lezen dat dit enkel voor mannen is. Daarom probeerde ik deze uit voor jullie.

image

image

In de verpakking zitten zes ampullen voor eendaags gebruik. Dit product moet ervoor zorgen dat je huid er minder vermoeid uitziet. Daarom werkt het product in tegen een grauwe huid en vlekjes. Zelf vind ik het handig dat het product in eendaagse verpakkingen zit. Dat is makkelijk voor op reis. Jammer genoeg is dit niet zo goed voor het milieu.

image

image

In het product zitten geen parabenen en alcohol. Dat is zeer goed voor de huid. Wel zit er water in, wat licht uitdrogend kan werken. Verder meldt soin shock dat er ProTaurine in het product zit, wat er voor zorgt dat de cellen gevoed worden. Verder verbetert liftine de weerstand van de huid. Vervolgens zitten er ook extracten en vitamines in het product, die huid reinigen, zuiveren en boosten. Deze staan jammer genoeg helemaal aan het einde van de lijst.

image

Dit product werkt zeer makkelijk. Je neemt een ampule en breekt het topje af. Hierdoor kun je op het ampule duwen en komt de gel naar buiten. Deze gel breng je gewoon aan als een gezichtscreme op de huid. Soin shock belooft dat deze gel snel intrekt en proefondervindelijk kan ik dit bevestigen.

image

Deze foto trok ik luttele seconden na het aanbrengen. De gel is reeds volledig ingetrokken. Ik gebruikte dit product op een vermoeide dag en onmiddellijk zag ik er een stuk minder vermoeid uit. Mijn huid was iets minder grauw en het voelde heel goed aan op de huid. Ik ga dit zeker nog gebruiken, want mijn huid slurpte deze verzorging gewoon op. Blijkbaar had ze het nodig.

Soin shock producten zijn te koop bij de Di. Voor deze Taurine shots betaal je 4,90 euro of 81,66 eurocent per dosis. Dit vind ik niet zo duur als je het vergelijkt met een masker. Dit product ga je ook niet elke dag gebruiken, alleen wanneer je het echt nodig hebt.

Kenden jullie het merk Soin Shock reeds?

Advertenties

Een gedachte over “Hayaseï Soin Shock verzorging Taurine shots”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s