Nivea Diamond Gloss Styling Mousse

Hoi hoi,

DSCF3871

Wanneer ik mijn haar wil stylen met krultang, straightener of haardroger gebruik ik natuurlijk een heat protectant voor mijn haar. De laatste tijd is dit de haarmousse van Nivea uit de Diamond Gloss lijn. Ik vind dit een zeer leuke mousse, maar daarover later mee.

Deze haarmousse zou zeer sterk moeten zijn en krijgt van Nivea niveau 4. Het voordeel van deze mousse is dat  je  ermee kunt stylen, maar dat er ook een hittebeschermer in zit. We willen niet het albekende youtube-filmpje achterna gaan. Verder zou er ook een active care complex inzitten. Deze haarmousse zal er uiteindelijk voor zorgen dat er een diamantglans op het haar ligt en dat je het haar kunt fixeren.

DSCF3872

 

De haarmouse belooft langdurig volume en een diamanten glans. Het haar mag niet plakken en moet aangenaam aanvoelen. Verder belooft nivea dat de haarmousse gedurende de hele dag fixatie geeft.

Als je een extra volumeboost wil, moet je de haarmousse schudden voor gebruik. Daarna spuit je wat product ondersteboven op je hand. Daarna masseer je deze goed in op je haar. Voor een nog beter resultaat raad Nivea aan ook de andere producten uit de lijn te gebruiken.

Ik vind het zo leuk om deze haarmousse op mijn hand aan te brengen. Je spuit een klein beetje op je hand en dit blaast zich zelf op tot een grotere hoeveelheid. Zo leuk om mee te spelen. Dit gaat zelfs zonder dat je met de haarmousse schudt. Wanneer je met de haarmousse schudt, zal het schuim die er uitkomt steviger lijken en aanvoelen. Ook zal je haar nadien iets harder aanvoelen. Maar nog steeds veel en veel zachter dan bij gebruik van gel en haarlak. Hierdoor haat ik het om haarlak en gel te gebruiken. Je haart voelt daar zo crunchy door aan. Dat heb ik niet bij deze haarmousse. Verder ziet mijn haar er mooi gestyled, glanzend en zacht uit.

Ik ben zeer tevreden over deze haarmousse. Deze Nivea Diamond Gloss styling mousse is bijna overal te koop. Deze styling mousse is onder andere te vinden op bol.com. Daar betaal je 4,69 euro voor deze haarmousse.

Wat zijn jullie aanraders op het gebied van haarmousses?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s