Body Benefits Acetonvrije nagellakremover (Action)

Hoi hoi,

DSCF3285

 

Toen ik laatst in de Action was, ging ik weer eens op zoek naar een nieuwe nagellak remover. Zelf geef ik de voorkeur aan acetonvrije nagellakremover omdat dit beter zou zijn voor de nagels. Aangezien ik zelf last heb van snel splijtende nagels ga ik altijd op zoek naar de acetonvrije variant. Deze nagellakremover vond ik in de Action. De nagellakremover is van het merk Body Benefits. Zelf hoorde ik nooit eerder van dit merk, maar Action heeft vaak eigen, eerder onbekende merken. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat deze zijn werk minder goed doet.

De nagellakremover zit in een roze fles. Nagellakremovers komen vaak in roze flacons. Ik weet echter niet waarom. Persoonlijk vind ik dit wel iets hebben. In de fles zit 250 ml. Een grote fles, want in mijn nagellakremoverflacon van Delhaize care zit slechts de helft. Wel is de gietzijde van deze flacon niet zo handig. De flacon heeft een opening van ongeveer een centimeter doorsnede, terwijl andere flessen vaak een kleiner tuitje hebben. Dit is makkelijker als je met een wattenstaafje werkt. Zelf heb ik daar echter geen last van, want ik gebruik voor de verwijdering van mijn nagellak eigenlijk altijd wattenschijfjes.

DSCF3287

Zelf ben ik heel tevreden over deze nagellakremover. Ze doet wat hij belooft. De nagellak wordt snel en gezwind verwijderd. Met glitternagellak heeft deze remover echter iets meer moeite, maar welke nagellakremover heeft dit niet? Hiervoor gebruiken we echter de befaamde aluminiumpapier truuk. Als je even op youtube kijkt, zul je zien wat ik bedoel. Verschillende beautybloggers namen hier reeds een filmpje over op.

 

Deze nagellakremover is te koop bij de Action. De Body benefits nagellakremover kost ongeveer 1,5 euro. De exacte prijs kan ik mij echter niet helemaal herinneren, maar de Action is natuurlijk nooit duur.

 

Welke goedkope nagellakremovers raden jullie aan?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s