Dolly & Daisy Sleutelhanger

Hoi Hoi,

DSCF3628

Toen ik naar de persdagen van Tosca PR ging, maakte ik kennis met het handtassenmerk Dolly & Daisy. Dolly & Daisy is het handtassenmerk van de Antwerpse ontwerper Audrey Van der Velden. Ze heeft nooit vast voor een bepaald merk gewerkt. Handtassen ontwierp ze reeds voor Essentiel, Caroline Biss, A.F. Van der vorst, Leopard… Uiteindelijk besloot ze in 2011 voor een eigen handtassenlijn te gaan.

De handtassen die ze ontwerpt zien er mooi origineel uit en zijn nog eens betaalbaar erbovenop. Het duurste element in haar lijn kost 175 euro. Dit is een prachtige kleurrijke weekendtas. Deze zou ik zo kopen voor mijn werkovernachtingen. Verder lijkt de tas er goed ruim te zijn.

John Multi color_D3S9652 Resized_1

De bijhorende handtas (135€) en shoudertas(85€):

Marky Multi Color_D3S9656 Resized_1 Dolly Multi Color_D3S9657 Resized_1

Ze heeft ook minder kleurrijke handtassen in haar lijn als je minder voor het kleurrijke bent. Deze hebben wel hetzelfde, kenmerkende weefpatroon. Heel mooi en speciaal:

Angela Black_D3S9706_1 Angela Taupe_1

 

145€

Julia Bronze_D3S9709_2

115€

Molly Brass_D3S9736_2 Molly Green_D3S9695_2 Molly Jaguar_D3S9708_1 (1)

 

75€

Ikzelf ben dol op de weekendtas en de laatste handtas. Ik weet waar ik voor spaar de volgende weken. De tassen zien er goed uit, maar voelen en zien er ook kwalitatief goed uit.

DSCF3630

Momenteel stel ik mezelf tevreden met een sleutelhanger die ik kreeg. Deze hangt aan mijn handtas. Ik heb een beige handtas en deze past daar heel mooi bij. Natuurlijk blijven de tassen een grote droom. Zoals je kunt zien in de foto’s zijn deze sleutelhangers aan al haar tassen terug te vinden. Ofwel is het tassel, ofwel een leuk zwart uiltje.

 

Wat vinden jullie van het merk Dolly & Daisy?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s