Garnier Verzachtende oogreinigingslotion voor gevoelige ogen

Hoi hoi,

image

Bij de opening van Lookiss kocht ik enkele make up spulletjes. Mijn oogreiniger was al een tijdje op en daarom gebruikte ik momenteel mijn miscellaire water op mijn ogen. Dit mag wel, maar zelf vind ik dit niet zo handig. Mijn ogen zijn wat gevoeliger en daarom prikkelen mijn ogen nogal snel. Ook kon de miscellaire water niet goed om met (waterproof) mascara. Daarom kocht ik deze. De Garnier oogreinigingslotion is speciaal ontwikkeld voor gevoelige ogen, dus ik was benieuwd of mijn ogen hierbij zouden prikken.

image

Deze oogreinigingslotion moet de make up op milde wijze verwijderen. Je moet zo weinig mogelijk wrijven, zodat de huid van je ogen gespaard wordt. Verder zou de oogreinigingslotion niet uitdrogend voor de huid mogen zijn en mag ze niet vet aanvoelen.
Natuurlijk gebruik je deze oogreinigingslotion zoals elke andere oogreinigingslotion. Je doet wat van het product op een wattenschijfje en dit leg je eventjes op je oog. Daarna veeg je alles in een beweging weg.

Deze oogreinigingslotion bestaat voornamelijk uit water. De glycerides zijn afgeleiden van de zoete alcohol glycerine. Glycerine zocht voor vocht in de huid, dus ik vermoed dat de afgeleiden hetzelfde doen. Verder zie ik ook wel parabenen in deze lotion. Zelf heb ik daar echter geen problemen mee.

Ik gebruik deze oogreinigingslotion ongeveer een weekje. Ik moet toegeven dat ik zeer aangenaam verrast was door dit product. De meeste oogreinigers die ik gebruikt heb, hadden problemen met mijn mascara. Bij deze maat ik het even inwerken en met de eerste veeg is alles nagenoeg weg en met een tweede veeg kan ik de rest verwijderden. Verder prikken mijn ogen nadien helemaal niet en heb ik niet het gevoel dat er een film op mijn ogen zit. Heerlijk! Verder voelen mijn oogleden niet heel droog en ik heb minder nood aan een oogcreme. Ik had niet verwacht dit te zeggen, maar ik ben er dol op! Goed gedaan hoor Garnier!

Deze Garnier oogreinigingslotion is bijna overal te koop. In de flacon zit 125 ml en ze is een half jaar houdbaar. Per flacon betaal je 4,59 euro. Dit vind ik een zeer redelijke prijs en ik raad ze iedereen aan.

Hebben jullie nog andere aanraders?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s