Only you nagellak – 191 Switch me on

hoi hoi,

wpid-wp-1399540933083.jpeg

Bij mijn bezoek aan OONA tijdens de persdagen eind april kreeg enkele producten om te testen. Eén van deze producten is dit nagellakje van Only You. Only You is het nagellakhuismerk van ICI Paris XL. Ik kreeg191 Switch me on. Dit is een mooi koraalroze lakje die nu met de lente gelanceerd wordt.. Ik heb heel veel problemen gehad om deze lak op de foto te krijgen. Dit koraalroze lakje. Op de foto leek deze ofwel te roze, ofwel te oranje. Het fluodeeltje van de lak werd niet waargenomen door het fototoestel. Dat zul je straks bij het swatchen goed zien.

wpid-wp-1399540942086.jpeg

Elk only you lakje komt  in een ‘recht’ flesje met zwarte dop. Het doet mij denken aan de flesjes van de Catrice nagellakjes. In het flesje zit 10 ml en de nagellak is twee jaar houdbaar. Hier zie je ook duidelijk dat deze lakjes gemaakt zijn voor ICI Paris XL.

wpid-wp-1399540947651.jpeg

wpid-wp-1399545084132.jpeg wpid-wp-1399545092312.jpeg

Hier kun je duidelijk zien hoeveel problemen het fototoestel had met de kleur. De nagellak is roze met met en fluo oranje schijn. Ik moet eerlijk toegeven dat sinds ik dit lakje heb, deze tot mijn favorieten behoort. Ik grijp heel vaak terug naar dit lakje, want het is zo heerlijk zomers. Verder is het ook niet fluo fluo, waardoor je deze lak ook perfect naar het werk kunt dragen. Wat mij ook heel erg verraste  was de droogtijd! Dit lakje is binnen de vijf minuten droog. Heerlijk! Perfect om een snelle manicure mee te maken. Ook blijft deze nagellak vrij goed zit. Met base- en topcoat zitten deze lak er na vier dagen nog perfect op.

De only you nagellakjes zijn te koop bij ICI Paris XL. Per nagellakje betaal je 4.95 euro. Dat is helemaal niet zo duur. Bij de ICI Paris XL is er bovendien nog een permanente actie op de Only You lakjes. Als je drie Only You nagellakjes koopt, betaal je 9.95 euro in plaats van 14,85 euro. Dit is ongeveer 2+1 gratis!. Dus als je twee lakjes wilt kopen, kun je beter nog een derde uitzoeken ;). Verder vind ik de kwaliteit voor deze prijs echt heel goed. Dus echte aanraders en ik zal binnenkort waarschijnlijk enkele kleurtjes bijkopen!

Wat vinden jullie van de ICI Paris XL Only You nagellakjes?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s