Calor Soft Extreme ontharingsapparaat

Hoi hoi,

wpid-wp-1399549573342.jpeg

Bij mijn bezoek aan Tosca PR werd het nieuwe ontharingsapparaat van Calor aan mij voorgesteld. Verder had ik het geluk dat ik deze er na ook mocht uitproberen. Vandaag wil ik jullie vertellen wat ik ervan vind.
Calor is zeer trots op hun nieuwe ontharingsapparaat. Ze zijn zo trots dat ze drie patenten op het apparaat hebben aangevraagd en gekregen. Er zijn drie verpakkingen en afhankelijk van de verpakking die je kiest, krijg je verschillende opzetstukken.

wpid-wp-1399549581029.jpeg

Zelf kreeg ik de ‘medium’ versie zal ik maar zeggen. Ik kreeg een extra scheer opzetstuk bovenop het epilatie opzetstuk. Ook kreeg ik een soort dekseltje. Dit dekseltje is ontwikkeld voor precisiewerk, zoals bij de gevoelige zones. Beide opzetstukken zijn afwasbaar met water.

wpid-wp-1399549588282.jpeg

De eerste twee patenten kreeg Calor voor de manier waarop ze een pijnloze epilatie beloven. Op het kopje zit een plastieken schijfje met massagebolletje. Wanneer je wilt epileren beweegt dit balkje snel heen en weer. De bedoeling is dat dit huid eerst raakt vooraleer ge-epileerd wordt. Hierdoor zal de huid nog bezig zijn met de massage prikkels te verwerken en ondertussen zullen de pijnprikkels van de epilatie onderdrukt worden. Verder blaast het epilatieapparaat ook koude lucht. Hierdoor wordt de huid gerelaxt en als het ware licht verdooft. Dit kenmerk zorgt ook voor een gereduceerd aantal pijnprikkels bij de epilatie.

wpid-wp-1399549596614.jpeg

Normaal als je de haartjes op je benen epileert, moet je de haartjes even laten staan. Meestal wordt aangeraden om ze een mm lang te laten worden. Calor belooft echter dat dit epilatie apparaat ook haartjes korter dan een halve mm aankan. Hiervoor werd hun micro-contact technologie ontwikkeld.
Een ander extraatje op dit epilatieapparaat is een lampje. Dit lampje vind ik een van de beste verbeteringen. Wanneer ik mijn benen scheer, vergeet ik soms haartjes. Dit lampje zou hier tegen moeten helpen.

wpid-wp-1399549610689.jpeg

wpid-wp-1399549616989.jpeg

Wanneer ik de doos open, vind ik het epilatie apparaat mooi in een plastieken houder. Verder vind ik ook de beloofde extra opzetstukken. Ik vind er ook een kwastje in om het apparaat schoon te maken. Daarenboven bevat de doos ook een opbergzakje. Dit vind ik handig als een merk hieraan denkt. Hierin kun je zowel het apparaat als de opzetstukken in bewaren. Dit is handig voor zowel thuis als op reis.

wpid-wp-1399549624566.jpeg

Ik gebruik dit apparaat nu ongeveer een maandje. In deze maand heb ik het toestel drie keer moeten gebruiken. Gelukkig heb ik het geluk dat mijn haartjes niet zo snel terug groeien. Zoals ik reeds zei werkt het lampje zeer handig tegen het vergeten van haartjes. Sinds ik dit gebruik, zijn mijn benen veel beter onthaard dan vroeger. Zelf gebruikte ik echter een scheermesje. Hierdoor was ook vaker in de weer met het mes. Dat is een ander voordeel. Ik hoef mijn benen minder vaak te scheren, wat ik zeer makkelijk vind. Voornamelijk in drukke periodes is dit een plus. De belangrijkste vraag is natuurlijk of het epileren pijnloos is. Nou niet helemaal. Wel is het zo dat het nagenoeg pijnloos is. Ik heb ervaring met andere epilators en ik wil geen andere dan deze meer. Bij andere epilators kon ik één been scheren en erna deed het zoveel pijn dat ik er niet meer tegen kon. Mijn huid is dan ook zeer gevoelig en het trekken van de epilator deed geen deugd. Bij deze epilator heb ik hier geen last van. Geen rode bultjes achteraf en de pijn verdwijnt snel.

Knipsel

 

De epilator bestaat in drie versies. Je hebt een zwarte versie met roze details. Deze vind ik er zo leuk uitzien. Bij deze epilator worden geen opzetstukken bijgeleverd. Voor deze Soft Extreme Elite betaal je 59,94 euro. De versie die ik heb is de witte versie met paarse details. Deze Soft Extreme Rasage betaal je 69,94 euro. Vrij vertaald wil dit zeggen dat je voor het scheerkopje slechts 10 euro betaalt. Ik zou deze versie zelf kopen denk ik. Tot slot is er ook de paarse epilator met lichtpaarse details. Deze epilator komt met zeer veel opzetstukken. Het lijkt alsof er zelf een harskopje bij zit, maar zeker ben ik het niet. Uiteindelijk kost deze Soft Extreme 84,94 euro. Ik moet toegeven dat ik de prijzen van deze epilators meer dan redelijk vind. Zeker als je ziet met hoeveel opzetstukken de derde versie komt. Ik ben zeer tevreden over deze epilator en kan ze iedereen aanraden!

Verkiezen jullie een scheermesje, hars of een epilator? Gaan jullie een epilator proberen na deze review?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s