Lady Secret Mini Zooltjes

Hoi Hoi,
image

De laatste tijd had ik problemen met een paar van mijn schoenen. Ik vond ze zo mooi dat ik ze elke dag wel wilde dragen. Het grote probleem is dat mijn voeten dit niet aankonden. Ik probeerde ze twee keer een hele dag te dragen. Dat brak mij telkens zuur op. Op het einde van de dag lag de achterzijde volledig open. De volgende dagen werd wandelen een pijnlijke bezigheid. Toen kort erna de vraag van Di binnenrolde of ik zin had om lady secret producten te testen, leek dit toegegeven. Natuurlijk wilde ik deze uitproberen.
image

image
Ik koos voor de mini-pads. Deze kun je overal in de schoen aanbrengen en gebruiken. Je plakt deze kussentjes gewoon waar de schoenen nijpen. Nadien heb je geen problemen meer.

Hier plak ik de kussentjes in mijn pijnlijke schoenen:

image
Gisteren waagde ik mij er nog eens aan deze schoenen aan te doen. Ik stelde het heel lang uit, uit angst voor de mogelijke pijn. Uiteindelijk was ik bang dat de kussentjes ook niet voldoende gingen zijn. Vervolgens verplichtte ik mezelf deze schoenen heel de dag te dragen. Na deze volledig dag heb ik goed nieuws. Mijn voeten zijn nog helemaal heel en doen helemaal geen zeer. Ik ben echt zeer blij met dit product. Als je knellende schoenen hebt, raadt ik deze echt aan.

De lady secret zooltjes zijn te koop bij Di. Voor deze set minizooltjes betaal je 7,95 euro.

Hebben jullie soms last van knellende schoenen, zeker in dit warme weer?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s