The Bodyshop Kerstsponzen

Hoi hoi,

image
Bij de wintersale van de bodyshop lagen hun kerstproducten in de verkoop. Zo lagen er ook deze kerstsponzen. Ik vond ze schattig, dus ik moest ze hebben!
image

De eerste spons is mijn ‘reiny the reindeer’. Dit is een knalrode bal met schattige, kleine zwarte oogjes en een bolletjes neus. Als leuk extraatje heeft het rendier ook een gewei. Te schattig voor woorden.
wpid-wp-1399883386125.jpeg

De bodyshop noemt deze sponzen wasballen. Deze kerstspons heb ik momenteel in gebruik. Als ik douche gebruik ik deze wasbal in de plaats van een douchepuff. Ook bij gebruik van deze was sponzen gebruik ik minder douche product, net als bij de puff. Ik doewat douchegel in de spons. Daarna knijp ik er goed in en uiteindelijk heb een schuimbal in je handen. Heerlijk! Verder is de spons ook heerlijk zacht. Het voelt een beetje als een heerlijke massage. Ik vind dit echt een aanrader. Ten eerste voelt het heerlijk zacht om te gebruiken. Verder werkt het heel goed en tot slot brengt het extra schattigheid in je badkamer. Ik ben er dol op.
image

Momenteel huist niet enkel Reiny in onze badkamer. Ook Snowy vond er zijn plaats. Snowy is een sneeuwman kerstspons. Deze kerstspons kreeg ook zwarte oogjes en een wortelneusje. Zelf had ik hem waarschijnlijk nog een hoedje gegeven. Deze spons ligt nu op de vensterbank te chillen!
image

Deze badsponzen waren te vinden in de kerstcollectie van de bodyshop. Met de sale zullen ze wel terug komen. Voor elke wasbak betaal je 5 euro. In de solden zal het wel goedkoper zijn. Ik vind het echte aanraders, al is het maar omdat ze zo schattig zijn!

Wat vinden jullie van koddige badkamer spulletjes?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s