s’Oliver Zonnebril

Hoi Hoi,

wpid-wp-1399885081029.jpeg

Tijdens de PR dagen zat er in mijn goodiebag van OONA een zonnebril van s’Oliver. Het is een prachtige zonnebril met een licht cat-eye effect. De bovenzijde van het montuur heeft een doorzichtige panterprint en de onderzijde is in prachtig grijze, licht transparante kleur. De glazen zelf zijn ook grijs van kleur.

wpid-wp-1399885095157.jpeg

Op het glas zelf zit nog een stickertje van s’Oliver, maar dat haal je er natuurlijk af. Het logo is echter ook nog zeer subtiel op een metalen plaatje op de oortjes aangebracht.

wpid-wp-1399885100658.jpeg

De zonnebril past verrassend goed bij mijn gezicht. Ik heb echter het vermoeden dat de meeste mensen met dit montuur staan. Deze bril heeft zowel rechte als ronde delen. Hierdoor vult de bril zowel rondere als hoekerige gezichten aan. Ik ben dol op deze bril. De panterprint is zeer subtiel, waardoor de zonnebril vrij elegant oogt. Sinds ik deze heb, is dit de enige zonnebril die ik gebruik als ik mijn lenzen in heb (zonder zie ik natuurlijk niet veel). Ik zou hem echt aanraden, want zoals ik zei, ik vermoed dat de meeste mensen deze zonnebril kunnen hebben. Ook is de bril niet te groot. De bril heeft een medium formaat. Als je een zeer tengere gezichtsvorm hebt, zal deze waarschijnlijk minder passen.

Welk merken raden jullie aan voor zonnebrillen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s