Layla Graffiti effect topcoat in 22 knalroze

Hoi hoi,
Bij de opening van Lookiss kreeg ik nog enkele producties om te testen van de PR dame. Een van deze producten was een Layla nagellakje. Het is een crackle topcoat in een knalroze kleur.
image

De trend van de crackle nagellakjes is jammer genoeg voorbij en hierdoor grijp ik er minder vaak naar. Deze was door het neonkleurtje echter wat origineler en deze wilde ik wel voor jullie uitproberen.
image

In het flesje zit 10 ml en de nagellak is 3 jaar houdbaar. Deze lak gebruik je door eerst een basislak aan te brengen en deze er als topcoat over aan te brengen.
image

image

Ik moet eerlijk toegeven dat ik gesukkeld heb met deze lak. Gelukkig is het uiteindelijk toch gelukt een goede swatch te krijgen. Zoals de meeste neonkleuren laat deze lak zich ook niet goed op de foto zetten. In het echt is het roze echt een fel neonroze. Deze lak vraagt durf om gedragen te worden!
Hoe gebruik je deze lak nu? Ten eerste gebruik een dikke en royale hoeveelheid. Anders zal de lak niet goed cracken, maar ook de kleur zit dan niet goed. Je krijgt er een paarsige kleur door als je het niet goed doet. Vervolgens moet je ook echt maken dat de basislak goed droog is. Anders kan deze laag mee krimpen, wat echt geen mooi effect oplevert. Tot slot zou ik de manicure nog afwerken met een transparante topcoat. De crackcoat ligt nogal dikkig op de nagels en dat is niet goed als je blijft hangen. Een extra topcoat effent dit wat uit. Geloof me, ik stelde al deze dingen proefondervindelijk vast. Als je al deze tips volgt, kun je verschillende dagen van deze speciale manicure genieten. Eerst was ik totaal niet tevreden over deze lak, maar nu ik echter deze regeltjes vastgesteld heb, is dit niet meer het geval. De kleur is zo lekker zomers, en het effect blijft leuk. Wel is het cracking niet altijd even gelijkmatig. Hou hier rekening mee.

Deze Layla nagellak is te koop bij Lookiss en Di. De lak kost 7,95 euro. Ik zou ze gewoon uitproberen als je er nieuwsgierig naar werd.

Dragen jullie nog crackle topcoats of volgen jullie trends eerder op de voet?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s