Myrine Sjaal

Hoi hoi,

DSCF3657

Tijdens de PRdagen kreeg ik een sjaal van Myrine bij mijn bezoek in BestPR. Dit is een elegante zwarte sjaal, die werd opgesteld uit verschillende stroken stof met verschillende patronen en wevingen. Deze sjaal droeg ik laatst tijdens een toneelbezoek. Deze sjaal zorgt voor een mooi en elegant effect op een tenue.

DSCF3656

Zo is er een gat geweven stofje, een volledige gewegen strook en een hartgeborduurde strook. Na een tijdje worden de stroken herhaald. Ik vind het zeer origineel om zo een sjaal samen te stellen. Wel is het een vrij zware sjaal, waardoor ik deze sjaal eerder geschikt vind voor de winter of een koude zomeravond.

DSCF3661 DSCF3664

De sjaal voelt heerlijk zacht aan. Ik draag deze tegenwoordig vaak op zwarte jurkjes. In dit tussenseizoen durf ik nog niet echt zonder iets warms de duur uit, maar een jas is dikwijls te warm. Deze sjaal biedt dan de ideale uitkomst.

Myrine is een Antwerps kledijmerk. Het merk ontstond in 2010 waarbij ze een zo hoog mogelijke kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs proberen te bieden. Favorieten van voorgaande seizoenen worden in nieuwe stukken verwerkt. Dat vind ik een leuke visie van een merk. Dit zouden meerdere merken moeten doen.

Op myrine.com kun je verkooppunten vinden. In Antwerpen kun je in de Verlatstraat terecht, terwijl je in Brussel een bezoekje kunt brengen aan Rue G Demanet.

Kenden jullie het merk Myrine al?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s