Essentiel Antwerpen Pet

Hoi hoi,

DSCF3668

Bij mijn bezoek aan OONA tijdens de PR dagen kreeg ik een pet van Essentiel Antwerpen. Essentiel Antwerpen is een kledijmerk die oorspronkelijk voornamelijk vrouwen t-shirts ontwierp. Het merk wordt geleid door het powerkoppel Esfan Eghtessadi en Inge Onsea (te zien in het 1ste seizoen van ‘The Sky is The Limit’). Ondertussen is het merk, ontstaan in 1999, gegroeid en creëert het al een volledige prêt-a-porter collectie. Bij het merk hoort ook een webshop en verschillende boetieks waar je verschillende producten van dit merk kunt kopen.

DSCF3669

De pet die ik kreeg voelt zeer stevig aan. Zelf vind ik de print heel leuk. Van ver lijkt het een zebraprint te zijn, maar als je ze echter van naderbij bekijkt, zijn het een soort zwarte koffiebonen op een witte achtergrond. Verder werd op de pet ook de slogan ‘Love is Essentiel’ geborduurd. Dit vind ik een mooie verwijzing naar hoe het merk ontstaan is.

DSCF3670 DSCF3671

Ik hou van deze pet. Petten zien er vaak mannelijk of heel sportief uit. Ik vind deze pet ook een soort vrouwelijke elegantie uitstralen. Als ik deze pet draag, voel ik mij niet beschaamd (wat ik bij andere petten wel heb :)). Ook passen de kleuren van de pet ook goed bij mijn gezicht en haar. Als de zon weer eens goed komt piepen, heb ik deze altijd bij me. Als is het maar om mijn fronsrimpels te vermijden ;).

Deze pet kon ik niet vinden op de webshop van Essentiel Antwerpen. Ze hebben echter nog een mooie en gelijkaardige versie van deze pet in verschillende kleuren. Voor deze pet betaal je 45 euro (http://www.essentiel-antwerp.com/be_nl/accessories/others/gulliver-acc-1.html).

Kennen jullie het merk Essentiel Antwerp?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s