The Balm Balm Voyage palette

Hoi hoi,
Ooh wat ben ik blij! Ik mocht van Di een The Balm palette testen. Jullie weten dat ik al een tijdje benieuwd was naar The Balm en sinds de Hot Mama Blush smaakte dit naar meer.

image

Ik kreeg het Balm Voyage Palette om te testen. Hierin zitten 16 oogschaduwkleuren en 3 lip- en cheektints. Heel het palette heeft een vakantiegevoel. We zien de stewardess op de voorzijde en verschillende reisbestemmingen. Verder gaan we met de vormgeving van dit palette terug in de tijd. Zo schattig.

image

Als je het palette uit het kartonnetje haalt, lacht dezelfde tekening je tegemoet. De opening van het palette zit onder de stewardess. Onder de bovenste klep vind je alle oogschaduw kleuren, terwijl de lip- en cheektints onder het onderste dekseltje zitten.

image

De oogschaduws bestaan voornamelijk uit siliconen en wax. De tints bestaan uit verschillende oliën. Het palette is een jaar houdbaar. Dat vind ik wel wat kort. Volgens mij is dit echter voor de tints en kun je de oogschaduws langer gebruiken.
image

image

image
De binnenzijde van het tablet is superschattig. Aan de onderzijde van het grote deksel zit een spiegel, die vormgegeven is als paspoort. Ik hou van dit soort ontwerpen. Vervolgens heb je de zestien kleuren. Met dit palette kun je zowel een zeer ingetogen look maken, als een vrij felle look. In het palette zie ik ongeveer twaalf nu de tinten en 4 fellere kleuren, zoals geel, blauw en groen. Prachtig. Op het kleine lid staan 4 voorgestelde looks. Ik creëerde de ‘Mauve in Montreal’ look voor jullie:
image image
image
Als blush en lippen kleur gebruikte ik de kleur Captain. Dit is een rozige kleur.
Verder maakte ik ook nog de volgende looks, waarbij ik bij de tweede look de ‘First Officer’ tint gebruikte. Dit is een felle abrikoosoranje kleur.
image

image image
Ik hou van dit palette. De oogschaduw kleuren zijn goed gepigmenteerd en helemaal niet korrelig. Ik ben met de laatste ooglook gaan squashen. Erna zat alles er nog heel mooi op. Verder zijn de tint heel zacht en mooi in de huid te blenden. Deze tints zijn zo verrassend goed dat ik verschoot van de pigmentatie van ‘First Officer’. Ik ben echt zeer blij met dit palette. Mijn enige opmerking is de kleurkeuze van de oogschaduw. Er zitten nogal veel bruintinten in. Ik had graag nog 1 of 2 meer felle kleuren gehad.

Het Balm Voyage palette is van The Balm. Het merk The Balm is te koop bij Di. Voor dit palette betaal je euro.

Welke The Balm aanraders hebben jullie?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s