Mac Cream Colour Base in Pearl

Hoi hoi,

DSCF4221

Tijdens mijn laatste  bezoek aan MAC was ik op zoek naar een glanzende gouden highlighter zonder glitter. Er werd mij de Cream Color Base in Pearl aangeraden. Vandaag review ik deze voor jullie.

DSCF4225

DSCF4224

 

De cream colour base zit in de welbekende MAC doosjes. De cream colour zit in een rond, zwart doosje met een doorzichtig dekseltje. Dit vind ik heel makkelijk, omdat je dan de kleur van het product goed kunt zien. Dit is handig als je een grote stash hebt ;).

Het doosje komt in een kartonnen verpakking. Het is een mooie matzwarte verpakking waarop de ingrediënten van het product genoteerd staan. De kleur van het product is aangebracht via een stickertje op de bovenzijde van de verpakking. In het doosje zit 3,2 gram cream colour base.

DSCF4225 DSCF4226

DSCF4223In het product zitten alcoholen, bijenwax, oliën en boters. Hierdoor voelt het product zeer zacht een manipuleerbaar aan. Het valt mij op dat ik nergens een houdbaarheidssymbooltje op de verpakking vind. Ook staat het niet op het briefje die in het doosje zit. Ik heb het ook op de site gecheckt en ook daar zie ik het niet staan. Dat vind ik heel vreemd. Ik veronderstel dat het zoals de meeste crème oogschaduwproducten het ongeveer een jaar houdbaar is. Als iemand het weet, laat hieronder maar een comment achter. Dan kunnen we elkaar inlichten :p.

DSCF4229

 

 

De cream colour base is een licht gouden kleur. Het product ziet er in de pan wat ordinair, maar zeer zacht uit. Bij gebruik ziet dit product er echter helemaal anders uit.

DSCF4230 DSCF4450

DSCF4459 DSCF4454

 

Het product zorgt voor een prachtige glans, maar weinig kleur. Zelf gebruik ik het niet graag als oogschaduwbasis, omdat het toch licht creased. Ik ben echter dol op dit product als highlighter of product om andere producten mee te mengen. Het zorgt voor een mooie, maar natuurlijke glow. In de look hierboven gebruikte ik het product onder mijn ogen en op de neusbrug. Hierdoor kreeg ik een prachtige, maar natuurlijke glow. Het probleem met vele highlighters is het grote aantal glitters. Dat is niet zo makkelijk op een zeer zonnige dag. Dan lijk je wel een discobal. Dit vind ik hiervoor een perfect alternatief. Het is een perfecte crème highlighter voor de komende maanden.

Deze Cream Colour Base in Pearl is van MAC. Hierdoor kun je het product enkele kopen in de MAC stores. Op de site maccosmetics.be kun je kijken waar voor jullie de dichtste winkel zit. Voor een cream colour base van MAC betaal je 18,50 euro. Dat is natuurlijk niet zo goedkoop, maar je krijgt er een mooi product voor in de plaats.

 

Wat is jullie favoriete MAC product?

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s