D’Orleac nagelverzorgingslakjes

Hoi hoi,

image

Toen ik in Hasselt was voor de nieuwe Inglot winkel ontdekte ik daar een kapperswinkel. Omdat ik toen bezig was met mijn visagie, besloot ik eens binnen te gaan. Ze verkochten daar het nagellak merk d’Orleac. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, dus ik besloot drie verzorgingslakjes mee te nemen om uit te testen. Ik besloot een nagelriemverzorging, een nagelverharder en calcium gel mee te nemen.

image

In elk flesje zit 13 ml en de nagellak wordt gemaakt in Spanje. Ik vind de matglazen flacon er elegant uitzien en daarom vind ik de keuze van hun dop jammer. Ik denk dat het beter was geweest zonder het zilveren streepje. Verder vind ik ook dat de dop iets minder stevig aanvoelt, maar bij mij is nog geen een flesje kapot gegaan ondanks de dop.

image

Het eerste verzorgingsproduct die ik jullie wil tonen is de Aceito Nutrivo. Dit is een voedende nagel(riem)olie. Omdat het een olie is,  voelt dit product nogal vettig aan bij het aanbrengen. Verder is het een lichte olie, waardoor je makkelijk kunt halveren. Wat ik wel jammer vind, is dat het niet erg snel intrekt. Ik gebruik het meestal voor het slapengaan, dan stoort de trage intrektijd niet zo erg. Nadien voelen mijn nagelriemen verzorgd aan en zien ze er gehydrateerd uit. Ze kan echter niet mijn geliefde lemony flutter van Lush vervangen.

image

Vervolgens kocht ik ook de Calcium gel. Ik wist niet goed wat ik van product moest verwachten. Aangezien dat nagels voor een groot deel uit calcium bestaan, moest dit een soort nagellak verharder zijn. Daarom begon ik deze te gebruiken als basecoat. Deze nagellak droogt zeer snel op en je nagels zien er meteen iets mooier uit. Ze lijken net dat ietsje witter te zijn. Ook heb ik het gevoel dat mijn nagels er na enkele dagen iets steviger aanvoelen .

image

Tot slot hebben we ook de flacon met de blauwpaarse flacon. Dit is nagellak verharder zoals we hem allemaal kennen. We mogen nagellak verharder meestal slechts in een een kuur van twee weken gebruiken en ik denk dat dit bij deze lak niet anders is. In dit verzorgingsproduct zitten chemische elementen om de nagel sterker te maken. In het vorige product zat calcium, wat ook zo in de natuur te vinden is. Daarom geef ik de voorkeur aan de calciumgel.  Ook dit product zorgt voor stevigere nagels en de nagellak die ik erboven aanbreng chipt minder snel.

image

Deze nagellak kocht ik in Hasselt in de kapperswinkel. Ik betaalde per flesje 2,95 euro, wat niet duur is voor nagellakverzorgingsproducten.

Hebben jullie al van het merk d’Orleac gehoord?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s