Elegant Touch UV Gel Polished nail press-on in 318 red

Hoi hoi,

wpid-wp-1403862535290.jpeg

 

In mijn Lookiss goodiebag zaten deze stylish en elegant rode valse nagels. Zelf gebruik ik niet zo vaak valse nagels, want die zijn vaak te lang en dan vind ik deze ongemakkelijk. Het is net of je overal blijft hangen. Ik had echter goede hoop voor deze valse nagels omdat ze de short size zijn. Daarom besloot ik deze voor jullie uit te proberen.

wpid-wp-1403862544229.jpeg

In het doosje vind ik 24 valse nagels en 24 nagelstickers. Deze nagelstickers worden gebruikt om dat valse nagel aan de eigen nagel te bevestigen. Verder zit er nog een handleiding en een vijl in het pakketje.

wpid-wp-1403862554503.jpeg wpid-wp-1403862563772.jpeg

De nagels komen in tien formaten, terwijl de nagelstickers is zes formaten komen. Van sommige groottes heb je dus drie nagels beschikbaar.  Hierdoor kun je met een beetje geluk twee keer een manicure maken met deze nagels. Op de site van Elegant Touch zag ik dat ze de stickers ook apart verkopen, dus ik vraag mij af of je deze nagels kunt hergebruiken wanneer je er goed zorg voor draagt.

Je brengt deze nagels aan door eerst de juiste grootte nagels en sticker aan je eigen nagel te linken. Daarna breng je de sticker, die iets kleiner dan je eigen nagel moet zijn, aan op de ontvette (met remover) nagel. Vervolgens verwijder je het plastiekje om de plakzijde langsboven vrij te maken. Tot slot breng je de nagel aan en druk je vijf seconden goed aan. Nadien kun je nog het hartvormig lidje verwijderen door het naar boven en beneden te buigen. De oneffenheid kun je weghalen met de bijgeleverde nagelvijl.

wpid-wp-1403862576130.jpeg wpid-wp-1403862587487.jpeg

Ik vond perfect groottes voor mijn nagels en bracht ze aan. Daarna moet je nog een half uur wachten voor je je nagels nat maakt. Waarschijnlijk zodat de nagelsticker goed kan drogen. Elegant Touch belooft dat deze manicure een week blijft zitten. Na een dag lijken de nagels muurvast te zitten, behalve één. Om de een of andere reden wou de valse nagel op de wijsvinger van mijn rechterhand niet blijven zitten. Ik heb deze uiteindelijk vier keer opnieuw vastgeplakt.  Uiteindelijk bleef deze nagel goed zitten.

Deze nagels hebben echter de korte  grootte. Misschien zijn mijn nagels niet zo lang, maar op bepaalde vingers waren deze nog altijd vrij lang. Ik probeerde deze nagels zo lang mogelijk te dragen, maar aan de lengte moest ik toch gewoon worden. Ik vind het een leuke set en zeker voor herhaling vatbaar als ik geen zin heb om lang te wachten voor mijn nagels droog zijn. De hele manicure duurde nog geen tien minuten. Verder vind ik het wel leuk dat de nagels iets langer zijn dan mijn eigen set. Hierdoor lijken mijn handen er wat eleganter uit te zien.

Deze set plaknagels is te koop bij Di en Lookiss. Voor deze set ben je 10,49 eurootjes armer, maar moet je wel een week niet omkijken naar je manicure.

Dragen jullie graag valse nagels?

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s