Beauty Junky Cucumber Peel-off mask

Hoi hoi,

image

In het testpakket van Di over hun nieuwe My Little Boutique sectie vond ik dit masker. Het is een komkommermasker van Beauty Junky. Het masker is een peel-off, wat wil zeggen dat je het masker nadien van je gezicht trekt. Zondag was ik tussen mijn maskers op zoek naar eentje om uit te proberen. Mijn oog viel op dit masker. Dit masker is vooral geschikt voor problematische huid. Dit valt bij mij goed mee, maar de laatste week was mijn huid wat onrustig. Daarom besloot ik deze uit te proberen.

image

Dit masker is geschikt voor een vette, een gestreste en een huid die afziet door aacne. We gebruiken dit masker door het aan te brengen op gelaat en hals. Dit is zeer plakkerig goedje, waardoor het uitsmeren van het masker wat moeilijk gaat. Daarna laat je het masker volledig opdrogen. Dit zal ongeveer een kwartiertje tot een halfuur duren. Dit is afhankelijk van hoe dik je het masker aanbrengt. Wanneer het masker droog is, kun je het er af trekken. Misschien ga je eerst wat moeten rollen, zodat het los komt.

image

Het maker bestaat vooral uit water en jammer genoeg ook alcohol. De betere ingrediënten  beginnen pas vanaf het einde van de tweede lijn. Gelukkig zijn het er vrij veel. Tot slot is het goed op te weten dat dit masker zowel parabenen als parfum bevat.

image

Dit is hoe mijn huid er voordien uitzag zonder make-up. Je ziet wat kleine oneffenheden en de huid is niet volledig egaal.

image

Het masker is een plakkerig, groen goedje. Hierdoor ziet je gezicht met het masker op zeer glanzend.

image

image

Na het masker ziet mijn huid er frisser en egaler uit. Ook voelt ze heerlijk zacht. Nadien blijf je met een rubberachtig restje over. Een nadeel van het masker is als het in het haar raakt. Ik zou iedereen aanraden op met een haarband te werken. Als het eenmaal in je haren raakt, koekt het goed vast. Zelfs als je nadien je haren wast. Je zult het product eruit moeten trekken/schuiven.

Het masker is van Beauty Junky. Het is te vinden bij My Little Boutique in Di en Lookiss. Voor dit masker ben je 2 euro kwijt.

Welke maskers gebruiken jullie het liefst – Peel off, modder of crème?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s